Thursday, 28 February 2013

PBS : Petempatan Lestari

~ Apakah motip meletakkan gambor bajet comei dan anggun ni? ~

Ok..kepada pelajar2 Tingkatan 2 seluruh Malaysia, pasti anda akan mendapat soalan berkaitan petempatan lestari..di sini Cikgu Norazimah senaraikan beberapa url yang boleh korang jadikan panduan. Boleh ambil isi penting..tapi bukan COPY & PASTE !! 



CN : Berkongsilah anda atas perkara yang baik-baik. Mudah ! Cuma tekan butang LIKE/G+. Terima kasih.



Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah
Buat Duit dengan Affiliate - Kitab Teknik SEO Merah Jambu

13 comments:

  1. tu pic azie ke tu..biar betik..comey dehhhh...leh play gitar ke zie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tu gambar last year b4 preggy..tak tahu main pun, pandai bergaya jer..hehe

      Delete
  2. eh , najwa latif ke cikgu nih , ehehe.. guwau jer cikgu , hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu ni tak secomei najwa latif..gaya amik gambo tiru najwa latif..hehe

      Delete
  3. Ingatkan YUNA tadi... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. feeling Yuna masa tgh amik gmbo ni..hehe

      Delete
  4. tengok.. cikgu cari bahan kat murid2.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takper..untung jadi students ni, semua cikgu suapkan..tp tu pun nk merungut..hmm

      Delete
  5. best dapat cikgu mcm ni..siap bagibahan2 untuk semua pelajar2

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu azie ni mmg suka online..google jer bnda2 ni..hehe

      Delete
  6. Tapi bukan kata cikgu azie bajet shumil...mmg shumil pun. Betui. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambo lamer b4 beranak 1..agak comei ler..hehe

      Delete
  7. Thx ceguu . Saya student f2 mintak kebenaran click ey . Nwy , sporting cegu ey , Comell :D

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah. Terima kasih di atas komen-komen anda.