PBS : Model B6D1E1

Salam ceria..

Di bawah adalah contoh-contoh produk hiasan rumah dari barang terpakai untuk B6D1E1 Geografi Tingkatan 1 & 2. U all (pelajar-pelajar sahaja) boleh jadikan sumber inspirasi dan SELAMAT MENCUBA !! 

p/s : Bukan pelajar pun boleh cuba untuk projek DIY korang..hehe

Alat mainan dari kotak oleh Farah Hannah 2R

Kotak pensil / kotak serbaguna dari kotak lama oleh Kavisha Kaur 2R

Bunga teratai dari botol air oleh Ng Lei En 2R

Pasu bunga oleh Vaisnavi Naidu 1Y

Dewan sekolah oleh Sivashangkaree 2M

Bekas pensil dari batang aiskrim oleh Tan Sook Huei 2M

Unicorn dari gulungan kertas oleh Cheng Zi Ern 2M

Rumah dari kertas dan kotak oleh Tan Jia Jie 2M

Bandar dalam kaca

Kartun comel dari botol. Sumber SINI

Lampu dari botol dan sudu plastik. Sumber SINI

Beg tangan dari pembuka tin minuman. Sumber SINI

Penyapu dari botol. Sumber SINI

Bekas pokok dari pengepit baju. Sumber SINI

Lampu dari kertas. Sumber SINI


CN : Berkongsilah anda atas perkara yang baik-baik. Mudah ! Cuma tekan butang LIKE/G+. Terima kasih.

Kosong
GOLD
Chantal Gonzales
Redefining..
Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
Nao Mei
admin
7 March 2013 at 20:54 ×

memang kratif nie dear :)...nak juga try..hihi

Reply
avatar
Rieyn Anna
admin
7 March 2013 at 21:13 ×

wahh..kreatif dan berbakat sungguh mereka nie..:)

Reply
avatar
7 March 2013 at 21:29 ×

slm cikgu.wah suka sgt kalau melibatkan seni2 ni hah.dulu ms sklh mngh ckp bangga hsl kraftangan,lukisan dll cikgu tempek kt board blkg kelas...maknanya antara yg the best lah he3....

Reply
avatar
7 March 2013 at 22:06 ×

try jgn tak try yer..sgt2 kreatif..hehe

Reply
avatar
7 March 2013 at 22:07 ×

tau takper..menggoda jiwa sungguh!! hehe

Reply
avatar
7 March 2013 at 22:09 ×

wah !! hebat2!! cikgu ni mmg lemah part seni2 ni..hehe

Reply
avatar
Sheila Salim
admin
8 March 2013 at 13:21 ×

Assalamualaikum, kreatif gila! suka bab yang lampu tu. hehehe

Reply
avatar
el
admin
8 March 2013 at 16:09 ×

mmg ketip budak2...

Reply
avatar
8 March 2013 at 21:19 ×

Wsalam..mmg kreatif orang yang buat bnda2 ni, cikgu azie pun tak sekreatif ni..hehe

Reply
avatar
Yun Sing
admin
14 January 2014 at 18:30 ×

Kenapa saya tak jumpa post ini tahun lepas lagi? T_T

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon