Video Lagu RAYA di KAMPUNG JENJAROM

August 05, 2013


Salam Ramadhan..

Mood RAYA semakin menjadi-jadi kebelakangan ni ! Dalam duk layanz lagu raya, tiba2 terjumpa videoklip lagu baru dari artis baru seperti iamNEETA, Najwa Latif, Deanna Hussin & Mimie Haris. Yang SPECIAL nyer video ni dibuat di KAMPUNG JENJAROM tau. Kampung En. Arep tu ! Tiap2 minggu Cikgu Norazimah balik kampung, tak tahu lak ada artis wat videoklip. Tup..tup..kuar kt youtube ! Tu pon anak sedara yang tag kan video tu, kalau tak, memang tak tahu ler..hehe

Cikgu Norazimah tertanya-tanya gak, nape le dorang tak wat shooting kt umah mak mertua yer, lagi old skul tau umah mak mertua Cikgu Norazimah ni. Kalau tak, boleh ler glamer kejab ! Ahaks...

~ Rumah klasik dibuka untuk shooting drama/filem ! Sila PM Cikgu Norazimah yer..hahahaha ~
[p/s: pengsan kalau bapak mertua baca entry ni.. nth paper menantu sorang ni ! wink ]

[ salam RAMADHAN ]

You Might Also Like

6 comments

  1. wah!! terasa sayu dengar lagu ni...
    cantiknya kampung..

    ReplyDelete
  2. Wah... Kg jenjarom.. Kg halaman suami kpd kak ipar sya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? siapa tu yer? bapak mertua mesti kenal..hehe

      Delete
    2. nama Timyati.. hehe... rumahnya tak thu la plak kat mana.. tpi kak ipar sy dok Taman baru kg kg jenjarom.. jalan sukepi... sy pun dlm 2 minggu sekali ke sana.. sbb mak mentua dok dgn kak ipar..

      Delete
  3. cantik kawasan nye cikgu hehe,,, cantik umah ni.. hehehe =)

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.