1st bawak Irfan & Aqila ke Penang

February 11, 2014

penang best

Salam mesra.

CN bersukacita berkongsi dengan anda pembaca setia gambo2 masa balik kampung seterusnya jejalan di Penang best. Esklusif tau sebab dalam blog jer ada banyak gambo. Tempat lain takde ! hehe

Dalam entry SINI CN bercerita mengenai pengalaman pertama Irfan naik feri. Kali ni CN share dengan anda aktiviti kami di Penang. Cuma sehari sahaja kami sekeluarga di Penang, yela, bukan jauh pun Parit Buntar dengan Penang, takkan nk tdo kat sana pulak kan. Habis bajet..ahaks~~


Tempat pertama dituju semestinya Padang Kota Lama untuk lunch sebab kat sini banyak pilihan dan happening. Lepas tu kitorang bergambo ler dekat area yang cantik2 di situ. Lepas penat jejalan di situ, kami terus ke Batu Feringgi. Tapi kat sini yang mandi cuma Aqila dan bapaknya sahaja. Orang lain semua tak bawak baju spare. Irfan lak CN bagi main pasir jer sebab takut baju CN basah. Lepas tu ? Balik daa sebab Encik Suami demam, tak leh jalan lama2..kesian dia, tapi still sporting melayan kerenah anak bini. Sayang abang !

Encik Suami yang demam tapi still cool.. Irfan lak kemain lentok ! hehehe

Maklang & Paksu Irfan di meriam..

Teringat lak zaman berdua-duaan dulu..

CN & Irfan yang ceria..suka benor dia jejalan di Penang

penang
CN sayang mereka berdua ketat2 !

Kemain eksyen Irfan bila bersunglases..bibir tu tak leh muncung lagi ke? hahhaha

penang
Kami ber5 ! Sayang dorang ni ketat2 !!

Aktiviti membuli Irfan di Batu Feringgi

Taraa ! Inilah hasilnya ! ahaks ~

Aqila & Irfan tersayang ! Bebudak ni mula2 menangis takut pantai, tapi lama2 tak nak balik ! ala comey...


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

11 comments

  1. wahhh..seronok gila..haha..kesian irfan sll kena buli..comel je...

    ReplyDelete
  2. seronok irfan dan aqila yer... he he he...apa tak cakap nak pergi??? lain kali inform boleh konvoi...ekekeke...

    ReplyDelete
  3. mesti diorang gembira kan...bestnya...tak pernah sampai sana lagi

    ReplyDelete
  4. Dah lama x main pasir kat tepi pantai camni... best... biasa mmg budak2 takut kalau first time ke pantai, tapi bila dah lama sikit, dah mula buat binaan mcm2 ngan pasir, mesti diorang xnak balik... nak dok main pasir je... ^__^

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.