Saya nak Lipstik Marykay

May 26, 2014

TAMAT
CN menang lipstik ! Yeah !
 lipstik mary kay
Klik banner untuk JOIN

Salam mesra..

Entry SINI menceritakan bagaimana Cikgu Norazimah (CN) telah terjebak dengan lisptik MaryKay yang awesome ni. Tak sangka lak Cik Alya nak bagi FREE lipstik yang best ni. So apa lagi ! Meh la join..
Kalau anda nk bibir seksi dan cun, mesti guna MARY KAY ! Ahaks~

lipstik mary kay
Lipstik CN masa baru beli. Sekarang dah tinggal sikit. So CN kena dapatkan lipstik FREE ! Meh la kita reramai JOIN yer ! Kot2..bertuah dapat lipstik best tu..

TAMAT : 15 JUN 2014


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

76 comments

  1. wah, bestnya hadiah tu.. Good luck kak :)

    ReplyDelete
  2. goodluck kak..

    husna singgah sini dari blog kak mia..:)

    ReplyDelete
  3. saya dah masukkan dalam senarai... Tq ya kak sebab support ~ gud luck =D

    ReplyDelete
  4. all the best dear..nnti boleh share lipstik tu yer

    ReplyDelete
  5. Good luck sis, semoga berjaya ;)

    ReplyDelete
  6. wahhh nak gakkk heee~~~

    best of luck cikgu hihihi

    ReplyDelete
  7. thanks for inviting meto join this contest. however i can't join it as i am a man. btw, good luck nor!

    ReplyDelete
  8. miza memang pantang tgok lipstick,cntik sgt!
    gudluck cn! :D

    ReplyDelete
  9. nk join gak nti
    nti2lah hujung2 due tu haha
    jgn luupa sudah
    k.el ni cepat beno lupa
    gud luck CN

    ReplyDelete
  10. good luck...moga ada rezeki..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..semoga lipstik itu milik CN ! ahaks ~

      Delete
  11. wah3x...kalau nk bibri macam CN kena la join GA ni

    ReplyDelete
  12. saya pun nak lipstik tu.. tapi mak saya tak bagi pakai.. hahahaha..
    sebab saya lelaki

    ReplyDelete
  13. wah lisptick .. mama kurang pulak pakai... apapun selamat berjaya ye cikgu..

    ReplyDelete
  14. Slmat bjya bjya cikgu Norazimah...ngam ni klau dpt untuk krja ^^

    ReplyDelete
  15. hi! just dropped by! <3

    http://iamthunderchick.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Hi! Jom tengok update tentang April May GA :D

    http://amirahamer.blogspot.com/2014/05/perhatian-peserta-giveaway-april-may.html

    ReplyDelete
  17. wah.. cantik nye color lipstick tu.. gd luck cikgu...

    ReplyDelete
  18. All the best! KN pun memang pakai product Marykay. Tapi lipstik tak pernah try lagi... kena join jugak ni..

    ReplyDelete
  19. BW sambil jenguk peserta....
    pengumuman pemenang maybe akan d buat dlm next week,,,
    masih ada chance nak menang lipstik...
    * boleh check senarai peserta kat SINI

    ReplyDelete
  20. salam ukhuwah..sy balas kunjungan awk ^_^

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.