Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

May 21, 2014

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

You Might Also Like

55 comments

  1. CN terima kasih kerana sudi support dan join, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Singgah balas.

      From http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html#comment-form
      Jemput join :
      http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

      Delete
  2. gudluck CN!niesa pun dh join..hehe

    ReplyDelete
  3. Good luck, Cikna pn dr segmen yg sama.......;-)

    ReplyDelete
  4. jalan-jalan sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dr segmen yang sama.. jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  6. Good luck

    Saya juga join

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  7. Gud luck . Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  8. fuza pun join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  9. Fuza TAG kamu
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/ga-pertama-sambutan-hari-lahir-anak.html

    ReplyDelete
  10. salam cikgu...
    sy dr segmen yg sama...semoga berjaya

    ReplyDelete
  11. salam kenal.. kite follow ~ kite dari segmen yang sama.. jalan jalan sini.. gud luck :D

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  12. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  13. Askm..
    Salam kenal juga ye..nak ajak datang blog kita pulak..ada buat aktivitu suai kenal gitu..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/05/aku-tahu-aku-sudah-jatuh-cinta.html

    ReplyDelete
  14. singgah dari segmen yang sama :)

    http://fie-mi.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  15. Assalam CN. All the best & Selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  16. Hai CN, good luck :)

    http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  17. singgah dr segmen yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan
    http://nota-kembara.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yg same.. gud luck!

    ReplyDelete
  20. sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  21. Salam CN ..Lya singgah BW balas kunjungan dari segemn yg sama ..
    Good Luck ya

    ReplyDelete
  22. singgah dan follow sini.. salam perkenalan..

    ReplyDelete
  23. salam balas kunjungan dari

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    btw follow sini

    ReplyDelete
  24. singgah follow dari segmen yang sama
    :)

    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  25. Salam Cekgu... idah datang dari segmen yang sama... Good Luck Kay... :D

    http://acikidah.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  27. husna singgah dari segmen same :) salam kenal

    http://newhusnayusof.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. salam singgah

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  29. Singgah sini dari segmen yang sama. Good luck CN..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  30. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  31. Terima kasih kerana singgah di blog. Singgah sini untuk segmen yang sama jugak :)

    ReplyDelete
  32. singgah dari segmen yg sama.. good luck ~

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  33. ayu dtg dari segmen yg sama..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  34. Bls singgahan ye cikgu azimah.... :)

    ReplyDelete
  35. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/20/segmen-bloglist-bubblynotes-com-48-jam-1/

    ReplyDelete
  36. kunjungan balas dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  37. hi..
    kunjungan balas dr segmen yg sama..

    terima kasih berkunjung ke blog Sue.. maaf lambat jenguk.. :)

    ReplyDelete
  38. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  39. salam singgah dari segmen yg sama..

    http://aniszahirah87.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    done follow... :)

    ReplyDelete
  40. Salam ukhuwah.. saya datang singgah dr segmen yang sama dan dah follow blog awak. ")

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete
  41. singgah dari segmen same..done follow

    follow ai di http://puterisihatjelita.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. Salam perkenalan. Walauipun segmen dah lama tamat, tapi saya tetap nak singgah drpd segmen yg sama. Saya singgah sini.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.