Addicted dengan Emergency Couple

Drama Emergency Couple

Drama Emergency Couple

Musim cuti sekolah ni, CN dengan sepenuh hati melayan cerita korea bersama-sama adik2 tersayang iaitu Cik Zaty dan Dek Yah. Cerita yang meninggalkan kesan dan boleh tengok berkali-kali adalah cerita bersiri Emergency Couple.

Emergency Couple diterajui oleh member tetap Running Man iaitu Song Ji-Hyo yang membawa watak sebagai Doktor pelatih bernama Oh Jin-Hee. Pelakon lelaki utama pula adalah Choi Jin-Hyuk yang mempunyai senyuman manis yang menggoda membawa watak sebagai Doktor pelatih bernama Oh Chang Min. 

Cerita Emergency Couple ni best sebab sangat2 kelakar tetapi berinformasi tentang dunia perubatan. Banyak yang CN belajar tentang ilmu perubatan dari cerita ni. Yang paling best, pelakon lelaki dan wanita utama cerita ni sangat serasi dan sweet sangat ! Cerita ni pun tak ada orang jahat ! CN tak suka cerita ada orang jahat...hehe

Kepada anda yang meminati cerita korea, jangan lupa tonton cerita Emergency Couple ! Anda pasti tidak mampu berganjak dari tempat duduk ketika menonton cerita ni....ahaks


Drama Emergency Couple

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
sha dhira
admin
14 December 2014 at 16:22 ×

drama ni best.. lawak kot.. ep 1 pun dah main baling pinggan, barang bagai, lawak..
and of coz, sebab ada jin hyuk, dia hensemm..huhu

Reply
avatar
14 December 2014 at 21:00 ×

sama la kita, jin hyuk hensem ! hehehe

Reply
avatar
14 December 2014 at 21:22 ×

kat channel berapa ni ... 392 / 393 mcm x de jer ... huhuhuuu . nak tgk gak .

Reply
avatar
Aretikz
admin
14 December 2014 at 22:28 ×

Ni ada penampilan khas Gary kan? hehe..

My Blog :
http://segalaceritera.com/atik/

Reply
avatar
Tashira Sha
admin
14 December 2014 at 23:59 ×

kite tngok drama ni pun sbb song ji hyo. haha

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
15 December 2014 at 08:28 ×

tak sempat nk melayan drama dah la ni...

Reply
avatar
25 February 2015 at 19:38 ×

ni download kat tenet jer dear

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon