Atasi Rambut Kerap Gugur


Atasi Rambut Kerap Gugur

Memiliki rambut yang panjang, cantik dan lebat menjadi idaman kebanyakan wanita. Walau bagaimanapun, apabila berambut panjang, masalah rambut kerap gugur sering terjadi berbanding berambut pendek.

Penggunaan syampo yang salah antara faktor yang menyebabkan rambut gugur dengan banyak. Walau begitu, faktor pemakanan antara faktor utama berlakunya rambut kerap gugur.

Untuk mengatasi masalah rambut kerap gugur, ambil lebih banyak makanan yang kaya dengan protein dan mineral seperti susu, telur, keju, ikan, sayur hijau dan buah-buahan. Selain itu, pastikan anda minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan tidur awal setiap hari untuk membantu mengurangkan masalah rambut kerap gugur.

Zat besi amat diperlukan oleh rambut untuk membantu memberikan zat warna pada rambut dan membuatkan rambut tumbuh dengan subur serta kehitaman. Vitamin Zinc Shaklee membantu memberikan keperluan zat besi untuk rambut seterusnya mengatasi masalah rambut kerap gugur.

===========================================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305

===========================================================================================

TESTIMONI ZINC COMPLEX


Atasi rambut kerap gugur
===========================================================================================

Atasi rambut kerap gugur


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
Kakzakie
admin
8 December 2014 at 11:53 ×

Rambut kakak pun gugur tapi memang tak pernah lagi cuba shaklee ni.
Nampak/baca testimoni tu macam teruja pulak.

Reply
avatar
8 December 2014 at 12:48 ×

assalamualaikum
singgah isnin
sory hr nie bz sangat
x sempat nak komen ya

Reply
avatar
Nur Raihanah
admin
8 December 2014 at 13:38 ×

Mint novel BI tak? Jom join! http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/12/ga-mystic-city-by-bajuwarnacoklat.html

Reply
avatar
AMIIZAA
admin
8 December 2014 at 14:20 ×

masa zaman anak kecik2 teruk sangat gugur dulu..

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
9 December 2014 at 12:15 ×

Bagus ni utk mereka yg sedang mencari solusi rambut gugur... thanks sharing CN.

Reply
avatar
Cik Ash
admin
16 December 2014 at 20:59 ×

zinx perempuan boleh makan ke... sbb ada la aritu ada akak tu bagi gift shaklee b-complex n zinc... dia ckp utk lelaki zinc tu b-complex utk ekin... set kesuburan basic dia ckp... tapi x try2 makan pun... huhuhu..lupa letak mana...

Reply
avatar
16 December 2014 at 21:08 ×

setiap org perlukan zinc tak kira lelaki ke perempuan dear, CN amik sebiji sehari jer untuk atasi rambut gugur, mmg berkesan..

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon