Atasi Rambut Kerap Gugur

December 08, 2014


Atasi Rambut Kerap Gugur

Memiliki rambut yang panjang, cantik dan lebat menjadi idaman kebanyakan wanita. Walau bagaimanapun, apabila berambut panjang, masalah rambut kerap gugur sering terjadi berbanding berambut pendek.

Penggunaan syampo yang salah antara faktor yang menyebabkan rambut gugur dengan banyak. Walau begitu, faktor pemakanan antara faktor utama berlakunya rambut kerap gugur.

Untuk mengatasi masalah rambut kerap gugur, ambil lebih banyak makanan yang kaya dengan protein dan mineral seperti susu, telur, keju, ikan, sayur hijau dan buah-buahan. Selain itu, pastikan anda minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan tidur awal setiap hari untuk membantu mengurangkan masalah rambut kerap gugur.

Zat besi amat diperlukan oleh rambut untuk membantu memberikan zat warna pada rambut dan membuatkan rambut tumbuh dengan subur serta kehitaman. Vitamin Zinc Shaklee membantu memberikan keperluan zat besi untuk rambut seterusnya mengatasi masalah rambut kerap gugur.

===========================================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305

===========================================================================================

TESTIMONI ZINC COMPLEX


Atasi rambut kerap gugur
===========================================================================================

Atasi rambut kerap gugur


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

7 comments

  1. Rambut kakak pun gugur tapi memang tak pernah lagi cuba shaklee ni.
    Nampak/baca testimoni tu macam teruja pulak.

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum
    singgah isnin
    sory hr nie bz sangat
    x sempat nak komen ya

    ReplyDelete
  3. Mint novel BI tak? Jom join! http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2014/12/ga-mystic-city-by-bajuwarnacoklat.html

    ReplyDelete
  4. masa zaman anak kecik2 teruk sangat gugur dulu..

    ReplyDelete
  5. Bagus ni utk mereka yg sedang mencari solusi rambut gugur... thanks sharing CN.

    ReplyDelete
  6. zinx perempuan boleh makan ke... sbb ada la aritu ada akak tu bagi gift shaklee b-complex n zinc... dia ckp utk lelaki zinc tu b-complex utk ekin... set kesuburan basic dia ckp... tapi x try2 makan pun... huhuhu..lupa letak mana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setiap org perlukan zinc tak kira lelaki ke perempuan dear, CN amik sebiji sehari jer untuk atasi rambut gugur, mmg berkesan..

      Delete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.