I-ROVA Robot Vacuum Cleaner MURAH !

Lazada Malaysia
I-ROVA Robot Vacuum Cleaner MURAH hanya di Lazada. Sempena Lazada Xmas Wishlist 2014, banyak barang yang dijual dengan harga murah. Salah satu barang yang menggoda CN adalah I-ROVA Robot Vacuum Cleaner
I-ROVA Robot Vacuum Cleaner

Bestnyer la sambil memasak di dapur, I-ROVA Robot Vacuum Cleaner ni duk buat keje kat depan. Sambil dia buat keje, leh main kejar2 dengan Irfan ! Tak adalah Irfan duk mengacau CN masak kat dapur..oh ! Bahagianya...

Harga dia pulak sangat murah di Lazada. Cuma RM239 ! Pergh ! Item wajib dalam wishlist CN ! 

CN sekarang dalam proses duk mengumpul orang gaji Jepun. Bulan lepas dah beli Philips Perfect Care Aqua. Nantikan entry review tentang iron yang best giler ni yer ! Sekarang duk buat wishlist item apa yang nak dibeli. Hmm..dah jadi surirumah ni, memang macam2 orang gaji Jepun nak dibeli kan? Hehehe


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~
Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
7 December 2014 at 09:57 ×

wahhh murah2...bestnyer!

Reply
avatar
ctfand
admin
7 December 2014 at 18:04 ×

Menarik robot vacuum ni. Tengah survey2 jugak skg ni..

Reply
avatar
CT Humairah
admin
8 December 2014 at 00:20 ×

wow muuuurahnye
best ada mende ni. tak payah bongkok2 da nak vacuum bawah kerusi hehehe

Reply
avatar
Deanna Morni
admin
20 December 2014 at 22:19 ×

sy pon de tanam cita2 nk beli vacum tuhh..hehehehe

Reply
avatar
Monika
admin
15 August 2016 at 19:54 ×

I'm glad to find out your blog post about Vacuum cleaners. Thanks for this post. http://bestsharkvacuums.com/shark-rocket-ultralight-upright-hv302-review/

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon