I-ROVA Robot Vacuum Cleaner MURAH !

December 06, 2014

Lazada Malaysia
I-ROVA Robot Vacuum Cleaner MURAH hanya di Lazada. Sempena Lazada Xmas Wishlist 2014, banyak barang yang dijual dengan harga murah. Salah satu barang yang menggoda CN adalah I-ROVA Robot Vacuum Cleaner
I-ROVA Robot Vacuum Cleaner

Bestnyer la sambil memasak di dapur, I-ROVA Robot Vacuum Cleaner ni duk buat keje kat depan. Sambil dia buat keje, leh main kejar2 dengan Irfan ! Tak adalah Irfan duk mengacau CN masak kat dapur..oh ! Bahagianya...

Harga dia pulak sangat murah di Lazada. Cuma RM239 ! Pergh ! Item wajib dalam wishlist CN ! 

CN sekarang dalam proses duk mengumpul orang gaji Jepun. Bulan lepas dah beli Philips Perfect Care Aqua. Nantikan entry review tentang iron yang best giler ni yer ! Sekarang duk buat wishlist item apa yang nak dibeli. Hmm..dah jadi surirumah ni, memang macam2 orang gaji Jepun nak dibeli kan? Hehehe


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

6 comments

  1. Menarik robot vacuum ni. Tengah survey2 jugak skg ni..

    ReplyDelete
  2. wow muuuurahnye
    best ada mende ni. tak payah bongkok2 da nak vacuum bawah kerusi hehehe

    ReplyDelete
  3. sy pon de tanam cita2 nk beli vacum tuhh..hehehehe

    ReplyDelete
  4. I'm glad to find out your blog post about Vacuum cleaners. Thanks for this post. http://bestsharkvacuums.com/shark-rocket-ultralight-upright-hv302-review/

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.