Irfan yang kuat makan !

Irfan yang kuat makan !

Irfan yang kuat makan ! Alhamdulillah, anak bujang CN si Irfan ni memang seorang yang suka makan dan kuat makan ! Faktor dia bambam adalah kerana dia kuat makan. Lagi2 makanan faveret dia spageti atau adik beradik mee yang lain. Memang dia takmo share dengan sesiapa tau ! 

Irfan yang kuat makan !
Menikmati spageti sedap masakan mama tersayang ;)


Irfan yang kuat makan !
Junkfood ni CN memang takmo bagi dekat dia. Tapi dah dia nampak..alahai...

Irfan yang kuat makan !
Makan sedap meraikan birthday Irfan ke-2

Irfan yang kuat makan !
Mee udang sedap di Mee Udang Sri Jerjak

Irfan yang kuat makan !
Aiskrim pun dia suka tau ! Selagi tak habis aiskrim dalam peti ais, selagi tu dia akan mintak..hehe

Irfan yang kuat makan !
Si comot anak Jawa yang suka spageti ! 


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
Maria Firdz
admin
17 December 2014 at 07:25 ×

sama si kakak yg suka speghati....hari2 nk mkn speghati....

Reply
avatar
Nor Azimah
admin
17 December 2014 at 09:48 ×

Hmmm, sedapnya yea bambam makan, tk toleh kiri-kanan

Reply
avatar
Fyna Ahmad
admin
17 December 2014 at 10:05 ×

semangat je tengok dia makan. ^_^

Reply
avatar
17 December 2014 at 10:06 ×

Alahaiii... comehnye Irfan..semangat :)

Reply
avatar
AMIIZAA
admin
17 December 2014 at 11:51 ×

comelnya......bam-bam....:)

Reply
avatar
el
admin
17 December 2014 at 16:36 ×

amboi irfan makan taste omputih ye hehe comel dia ni gigit kang

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
17 December 2014 at 18:07 ×

Wahh.. sana sini makan... jalan2 cari makan.. :D

Reply
avatar
Shima Hasan
admin
17 December 2014 at 19:01 ×

Baru follow awak :) Seronok kalau tengok budak yang pemakan ni kan, kita pun tak susah hati. Jom ke blog saya.

http://chenta-shima.blogspot.com/

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon