Kafein dalam minuman popular Malaysia

minuman berkafein

Kafein dalam minuman popular Malaysia

Hah ! Bukan kopi jer yang ada kafein yer, pelbagai lagi minuman faveret orang Malaysia juga mengandungi kafein. Paling surprise teh hijau mengandungi kafein lagi tinggi dari Milo ! Pergh !


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
Amanina Mads
admin
21 December 2014 at 13:14 ×

memang tak sangka.. lepas ni kena kurangkan minum. nice sharing CN :)

Reply
avatar
21 December 2014 at 19:39 ×

haah....sebelum ni ade terbaca jugak, mmg produk dari chocolate dengan teh ade kaffein jugak...hehehehe kite ni peminat produk ber-kaffaein

Reply
avatar
SalbiahM
admin
21 December 2014 at 22:38 ×

cafein ni ada kebaikan dan keburukan dia..yang penting,moderation

Reply
avatar
Amy J
admin
21 December 2014 at 22:52 ×

eh, x pernah dengar lak pasal Fat Burner tu. hahahahha... milo sikit je rupanya eh. tapi milo banyak bagi tenaga ^^

Reply
avatar
22 December 2014 at 02:34 ×

baru start minum teh hijau dengan harapan nak elak kafein yang tinggi... hahhh camne tu?? hahaha

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
24 December 2014 at 08:24 ×

kopi tu dlm kategori sedrhana je.. tpi tu la yg dok heboh kata byk kafein kan..

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon