Kafein dalam minuman popular Malaysia

December 21, 2014

minuman berkafein

Kafein dalam minuman popular Malaysia

Hah ! Bukan kopi jer yang ada kafein yer, pelbagai lagi minuman faveret orang Malaysia juga mengandungi kafein. Paling surprise teh hijau mengandungi kafein lagi tinggi dari Milo ! Pergh !


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

6 comments

  1. memang tak sangka.. lepas ni kena kurangkan minum. nice sharing CN :)

    ReplyDelete
  2. haah....sebelum ni ade terbaca jugak, mmg produk dari chocolate dengan teh ade kaffein jugak...hehehehe kite ni peminat produk ber-kaffaein

    ReplyDelete
  3. cafein ni ada kebaikan dan keburukan dia..yang penting,moderation

    ReplyDelete
  4. eh, x pernah dengar lak pasal Fat Burner tu. hahahahha... milo sikit je rupanya eh. tapi milo banyak bagi tenaga ^^

    ReplyDelete
  5. baru start minum teh hijau dengan harapan nak elak kafein yang tinggi... hahhh camne tu?? hahaha

    ReplyDelete
  6. kopi tu dlm kategori sedrhana je.. tpi tu la yg dok heboh kata byk kafein kan..

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.