Revolusi Cikgu Norazimah


Revolusi Cikgu Norazimah

Alhamdulillah ! Dalam tak sedar, dah 5 tahun CN dalam Dunia Pendidikan di Malaysia. Harini 28/12/2014, genaplah 5 tahun CN bergelar seorang pendidik. CN mula posting pada 28/12/2009. Agak lambat untuk posting berbanding rakan2 coursemate kerana masalah tertentu. Walau bagaimanapun, CN bangga & seronok menjadi seorang guru. 

Dalam tempoh 5 tahun berkhidmat ni, CN wajib menjadi guru kelas. Jom berthrowback bersama CN dengan gambar kenangan CN bersama ex-students sebagai guru kelas merangkap mama dorang !

2010 : 2A di SMK St Mary

2010 : 2A di SMK St Mary
# Bebudak ni dah habis sekolah pun, kebanyakan mereka sambung belajar di IPTA/IPTS. 

2011 : 2T di SMK St Mary

2011 : 2T di SMK St Mary
# Bebudak ni baru habis SPM 2014. Anak2 CN iaitu Tharanee, Veloney & Sharmila masih lagi tidak lupa untuk wish birthday CN dan Irfan every year tau ! 

2012 : 2A di SMK St Mary

2012 : 2A di SMK St Mary
# Kelas paling menyenangkan hidup CN sebab masa jadi mama dorang, CN preggykan si Irfan. Bebudak ni sangat independent dan sentiasa buat CN ceria sebab dorang cakap, CN kan preggy, tak leh marah2 ! Hehehe

2013 : 1R di SMK St Mary

2013 : 1R di SMK St Mary
# First time CN menjadi guru kelas form 1. Sangat2 mencabar dengan kerenah budak2 yang manja ni. Tapi dorang sangat comey ;)

2014 : 3KRK1 di SMK Telok Panglima Garang

2014 : 3KRK1 di SMK Telok Panglima Garang
# First time juga CN menjadi guru kelas form 3. Tapi sangat enjoy sebab bebudak ni independent dan boleh diharap. Sampaikan trip ke Ipoh pun, dorang yang handle semua. Sayang bebudak ni !



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

6 comments

Click here for comments
CT Humairah
admin
28 December 2014 at 16:56 ×

aaaa seronoknya. CT nak jadi cikgu tapi rezeki tak ada lagi nampaknya. form1 memang mencabar lah kan hahaha.. CT prefer bebudak besar f4 / f5 dngr cakap hehe

Reply
avatar
PeRdU cINta
admin
28 December 2014 at 18:27 ×

Alhamdulillah..moga ilmu yang dikongsi memberi manfaat yang berpanjangan..insyaAllah..amin,,

Reply
avatar
Ann Ishak
admin
28 December 2014 at 19:49 ×

wahhh jadi cikgu kesayangan ni

Reply
avatar
Nur Inani
admin
28 December 2014 at 20:33 ×

in sha allah tak lama lagi bakal mengikut jejak langkah CN :D

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
28 December 2014 at 21:55 ×

alhamdulillah... sgt indah kenangan itu kan...

Reply
avatar
Khir Khalid
admin
29 December 2014 at 21:23 ×

Alhamdulillah... semoga terus sukses hendaknya... aamiin.. :)

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon