Ephyra Skin Bar : Menggebu dan mencerahkan kulit

January 01, 2015

Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar

Mandi manda di Pantai Teluk Kemang, PD memang menyeronokkan. Lagi-lagi bersama tersayang, bertambahlah seronok ! Cuma masalah selepas berseronok di pantai adalah kulit muka menjadi gelap dan menggelupas kerana kepanasan. Kulit CN memang mudah menjadi gelap dan berbelang apabila terkena cahaya matahari, sebab tu CN akan cuba mengelak dari berjemur di tengah panas.

Disebabkan keseronokan mandi pantai, CN abaikan perasaan takut kulit muka gelap. Its ok, CN dah consume Ephyra Skin Bar. Apa takut kulit muka gelap ! Balik jer dari mandi pantai, CN terus cuci muka dengan Ephyra Skin Bar. Seperti arahan pada kotak Ephyra Skin Bar, jika kulit gelap, ambil masa 5 minit untuk biarkan sabun pada wajah anda. Untuk kesan maksimum, CN mencuci muka dengan Ephyra Skin Bar 3 kali sehari iaitu awal pagi, petang dan sebelum tidur. Alhamdulillah, kulit muka yang gelap serta berbelang kesan dari mandi pantai hilang begitu sahaja dalam masa 3 hari ! Bukan itu sahaja, kulit muka CN kini semakin gebu macam Irfan Bambam malah lebih cerah dari si kecik tu ! Pergh ! Memang power la kesan Ephyra Skin Bar ni.

Ephyra Skin Bar : Menggebu dan mencerahkan kulit

Gambar di atas adalah bukti keberkesanan Ephyra Skin Bar. Kedua-dua gambar adalah sebelum dan selepas menggunakan Ephyra Skin Bar. Yang pasti, tiada sebarang makeup pada gambar sebelum dan selepas. Sebelum menggunakan Ephyra Skin Bar, kulit CN berbelang sebab mandi di pantai selain gelap sedikit. Selepas menggunakan Ephyra Skin Bar secara konsisten, inilah hasilnya ! Amacam? Percaya tak? Kulit muka CN semakin cerah dan ala-ala glowing gituw. Tak perlu pakai foundation kasi muka berkilau, cuma amalkan penggunaan Ephyra Skin Bar setiap hari. Kini CN dah bertukar dari pencuci muka jenama XXX kepada Ephyra Skin Bar !!


Official Facebook : https://www.facebook.com/oceanlife2u
Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 (office hours only)



Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Lazada Malaysia

You Might Also Like

22 comments

  1. alhamdlillah , dah bertambah cerah muka ...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..berkat istiqhomah..

    ReplyDelete
  3. wahh makin gebu bercahaya2....comel!! :D

    ReplyDelete
  4. rasa macam nak teraiii laaa... hehee

    ReplyDelete
  5. Tahniah CN...SA pun dah buat review...nanti akan publish pukul 12 tghari...waaa...ketara perubahan kulit muka CN

    ReplyDelete
  6. wooow da makin gebus..
    baguih hehe

    ReplyDelete
  7. Nampak perbezaannya.. nanti boleh cuba laa..

    ReplyDelete
  8. mmg betul2 berkesan..

    good luck CN...

    ReplyDelete
  9. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  10. semua yg cuba muka jadi flawles2 gtu hehe.gudluck

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...
    Sha pun berjaya cerah... hihi

    ReplyDelete
  12. wah, nampak ketara perubahan lepas guna ephyra skinbar.. tahniah, :)
    singgah sini. dari GA yang sama, good luck!
    http://www.haneeza.com/2015/01/ephyra-skin-bar-rahsia-jelita.html

    ReplyDelete
  13. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.

    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  14. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum cikgu...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  16. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    ReplyDelete
  17. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  18. mmg kulit akan cerah kalau pakai ephyra skinbar nie.
    shark sendiri dah pakai dan akui.

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.