Irfan yang kuat makan !

February 27, 2015

anak kuat makan

Alhamdulillah..Irfan dari kecik memang tak ada masalah makan. Dia memang seorang yang kuat makan ! Lagi-lagi kalau makanan faveret dia spageti atau adik beradik mee, memang confirm habis ! 

Lagi satu, Irfan memang suka makan sup. Bagilah sup apa pun, memang dia suka. Dekat gambo atas ni, Irfan cuma makan nasi+kicap+ayam goreng. Habis tau even makanan simple macam tu. 

Cuma masalah budak bambam ni adalah sayur. Dia memang takmo makan sayur. Cara paling mudah adalah dengan pelbagaikan hidangan sayur menjadi satu hidangan yang menarik. CN suka buat kacang panjang celup tepung. Sedap dan rangup tau ! 

Paling mudah untuk memenuhi keperluan si kecil adalah dengan Vita-Lea for Children. Vitamin ni mengandungi 18 jenis vitamin & mineral. Rasanya pun sedap ! Kalau tak sorok benda ni, confirm sekali hadap boleh habis tau !
Vita-Lea for Children

===============================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305

===============================================================================

You Might Also Like

2 comments

  1. ahahha.. alololo.. comey nye dia... mkn jgn x mkn..

    ReplyDelete
  2. Wahh fokusnya Irfan makan.. selera tengok.. :) :)

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.