Tips merawat tumit merekah

April 08, 2015

Tips merawat tumit merekah

bawang putih

Tumit kaki yang pecah dan merekah bukan sahaja mencacatkan penampilan malah adakalanya cukup menyakitkan. Apa kata anda cuba menggunakan kaedah tradisional iaitu dengan menggunakan bawang putih.

Bagaimana caranya?

Campurkan perahan limau nipis bersama bawang putih yang telah dihancurkan. Gosok perlahan-lahan pada tumit kaki yang bermasalah secara rutin sehingga anda rasakan perubahannya. 

tips tumit merekah

Tapi CN ada cara paling mudah untuk merawat tumit merekah. Gunakan Herbal Blend Shaklee. Hanya sapukan pada kawasan bermasalah dan InsyaAllah anda akan rasakan perubahannya. 

Herbal Blend Shaklee ni murah jer. Selain merawat tumit merekah, ia juga sangat sesuai untuk merawat ruam-ruam pada bayi dan pelbagai kegunaan luar yang lain


Herbal Blend Shaklee (113 g)
RM27.50


================================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305
Beli di SINI : E-SELL 

================================================================================

TESTIMONI HERBAL BLEND


testimoni herbal blend


testimoni herbal blend

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

14 comments

  1. wahhhh byk rupanya produk shaklee ni...tumit merekah pun boleh rawat great sharing

    ReplyDelete
  2. Kite yg jadi ahli shaklee pun tak perasan ada produk ni..hehehe..tumit kaki kite memang merekah ..

    ReplyDelete
  3. Soklan chegu...faktor apakah yg menyebabkan tumit kaki merekah?

    ReplyDelete
  4. terbaek che gu. che gu, kenapa tumit merekah? jgn jwb "tny en google ye"...hheeehee

    ReplyDelete
  5. 1 cara nak baik... kene rajin sapu sebenarnya jgn beli sahaja...

    ReplyDelete
  6. slalu gune petua lame je.. lepas nie boleh la try.. :)

    ReplyDelete
  7. Ooo.. namanya Herbal Blend Shaklee..
    pernah nampak2 gitu je lah.. huhuhuhuuu... :)

    ReplyDelete
  8. Wah menarik ni CN...Sapa2 yang ada masalah jom cuba yang ni pulak..Mana la tahu menjadi..

    ReplyDelete
  9. Tak sangka shaklee ada cream sapu.. igtkan ada vitamin dan pil saja..

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.