3 tips kembali kurus selepas raya

July 20, 2015

Tips Kurus


Pastinya selepas beberapa hari beraya akan timbul 'benda' baru di bahagian perut teruatamanya selepas melantak pelbagai hidangan raya yang menyelerakan. Sebagai wanita, spare part di bahagian perut, lengan dan peha amat membimbangkan jiwa dan raga. Bayangkan semasa berpuasa, berat badan dapat dikurangkan sehingga 3kg, tetapi sebaik sahaja beraya 3 hari, berat badan telah bertambah sebanyak 4kg ! Hah ! Dasyat tu 

tip kurus, kurus selepas raya


3Cara Mudah Kembali Kurus 


Sebenarnya ada 3 cara mudah untuk kembali kurus selepas raya.

1. Elakkan makanan berlemak dan berminyak
: Cara ini susah untuk diamalkan kerana hidangan raya adalah penuh dengan lemak-lemak dan berminyak. Betul tak?

2. Mengambil makanan mengikut keperluan badan
: Dah nama pun hari raya, rugilah kalau tak 'merasa' semua hidangan yang lazat-lazat di atas meja kan?

3. Set Kurus Terbaik Shaklee
: Dengan Set Kurus Terbaik ini, anda bukan sahaja boleh selim melim di hari raya, malah bertenaga sepanjang berpuasa 6 nanti. Bonus untuk ibu menyusu, bukan sahaja dapat kurus, malah susu badan bertambah-tambah dan pekat ! 

tip kurus, kurus selepas raya


Cuma perlu diingatkan, jika anda mengambil Set Kurus Terbaik ini, pastikan anda minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memudahkan suplemen tersebut menjalankan tugasnya dengan mudah dan lancar. Tanpa air, siapalah suplemen yang berderet-deret ini. 

Keberkesanan sesuatu suplemen juga bergantung kepada tahap kekonsistenan pengambilan suplemen tersebut. Jika anda skip pengambilan suplemen dan makan ikut suka hati, jangan mimpilah nak dapat badan selim melim macam Fazura tu ! Semua itu perlu usaha dan kekonsistenan ye. 


Berminat untuk dapatkan Set Kurus Terbaik ini ? Hanya hubungi nombor di bawah atau anda boleh terus membeli belah di SINI>>>



=========================================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305

=========================================================================================


TESTIMONI SET SLIMMING


tip kurus, kurus selepas raya


=======================================================================================

tip kurus, kurus selepas raya


=======================================================================================

tip kurus, kurus selepas raya



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.