Apabila mak buyung pun nak bergaya

Annual Dinner di Amverton Cove Pulau Carey

Baru kini CN berkesempatan berkongsi gambar sempena annual dinner yang berlangsung di Amverton Cove Golf&Resort Pulau Carey. Tempat yang mewah tetapi makanan yang tak berapa umph. Biasalah, tempat mahal memang susah nak cari makanan yang sedap. Lagi umph Mee Udang Kak Laila, berbaloi-baloi bayar gituw..hehe

Hadiah cabutan bertuah memang best-best, tapi satu pun tak kena pada CN ! Kesian kan? Memang dari dulu sampai sekarang, memang susah CN nak menang hadiah cabutan bertuah ni. Kalau Encik Suami tu, asyik bertuah je, Untunglah badan..

Oklah, layanlah beberapa keping gambar mak buyung 18 minggu ni yang sempat disnap. Preggy kali ini CN tak berapa gemar bergambar, pelik ! 

cerita cikgu, cikgu cantik, dinner, amverton cove
Bersama hakak-hakak tersayang

cerita cikgu, cikgu cantik, dinner, amverton cove
Welfie bersama Kak Anis (kiri) iaitu orang sekampung dan Kak Gee (kanan)


cerita cikgu, cikgu cantik, dinner, amverton cove

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
aswaleyla
admin
25 October 2015 at 00:35 ×

mak buyung pon still gojes lgi apa

Reply
avatar
25 October 2015 at 01:12 ×

Wah berseri-seri wajah mak buyung.. heheee

Reply
avatar
Dewi Aja
admin
25 October 2015 at 04:05 ×

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
Etuza Etuza
admin
25 October 2015 at 06:37 ×

Asalam..tahnia semua happy kan inilah rasa kebahagiaan cikgu ..dah makan bersama meramah mesra pastilah nak diabadikan ..semoga bahagia selalu

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon