Apabila mak buyung pun nak bergaya

October 25, 2015

Annual Dinner di Amverton Cove Pulau Carey

Baru kini CN berkesempatan berkongsi gambar sempena annual dinner yang berlangsung di Amverton Cove Golf&Resort Pulau Carey. Tempat yang mewah tetapi makanan yang tak berapa umph. Biasalah, tempat mahal memang susah nak cari makanan yang sedap. Lagi umph Mee Udang Kak Laila, berbaloi-baloi bayar gituw..hehe

Hadiah cabutan bertuah memang best-best, tapi satu pun tak kena pada CN ! Kesian kan? Memang dari dulu sampai sekarang, memang susah CN nak menang hadiah cabutan bertuah ni. Kalau Encik Suami tu, asyik bertuah je, Untunglah badan..

Oklah, layanlah beberapa keping gambar mak buyung 18 minggu ni yang sempat disnap. Preggy kali ini CN tak berapa gemar bergambar, pelik ! 

cerita cikgu, cikgu cantik, dinner, amverton cove
Bersama hakak-hakak tersayang

cerita cikgu, cikgu cantik, dinner, amverton cove
Welfie bersama Kak Anis (kiri) iaitu orang sekampung dan Kak Gee (kanan)


cerita cikgu, cikgu cantik, dinner, amverton cove

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

4 comments

  1. mak buyung pon still gojes lgi apa

    ReplyDelete
  2. Wah berseri-seri wajah mak buyung.. heheee

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  4. Asalam..tahnia semua happy kan inilah rasa kebahagiaan cikgu ..dah makan bersama meramah mesra pastilah nak diabadikan ..semoga bahagia selalu

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.