Apabila pengantin lama bersanding berempat

Pengantin Lama Bersanding Kembali

Sempena wedding sepupu Encik Suami minggu lepas, CN tak lepaskan peluang 'paksa' Encik Suami bergambar bersama di atas pelamin. Tapi yang tak best, kalau duduk bersanding, Encik Suami mesti akan duduk malas dan nampaklah kekecikan dia tu ! Hah ! Tak pasal2 CN kelihatan seperti mak ayam bersama anak ayam di atas pelamin ! Tak suka betul !

Walaupun Encik Suami tua 2 tahun dari CN, tapi ramai cakap dia lagi muda. Pernah dulu masa pergi pasar malam, orang ingat Encik Suami tu adik CN ! Alahai suami, bilalah muka awak nak nampak tua ye??

Tapi kan tajuk tu berempat, siapa ke-4 tu? Tu..si kecik dalam perut CN tu, dia duk babai-babai tu..nampak tak?

pengantin lama, irfan hensem

pengantin lama, irfan hensem

pengantin lama, irfan hensem
Mak buyung bersama Irfan Hensem


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
27 October 2015 at 06:42 ×

Geram tengok bulu mata Irfan. lentikkkk semacam je tu.. huhuu

Reply
avatar
Diya Hanun
admin
27 October 2015 at 13:28 ×

hehe..ada baby lagi dlm perut tu..

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon