Buku Program Majlis Persaraan Pengetua

October 08, 2015

Contoh Buku Program Majlis Persaraan

Seperti biasa, CN suka berkongsi hasil kerja CN di blog kesayangan ini. Kali ini CN ingin berkongsi dengan anda Buku Aturcara Majlis Persaraan Pengetua SMKTPG. Jika anda berminat untuk mendapatkan buku aturcara tersebut dalam bentuk publisher, bolehlah email CN di norazimah15@gmail.com. CN bagi free jer. Jangan risau ye.

Buku Program Majlis Persaraan Pengetuan SMKTPG




~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

9 comments

  1. Nak ambik jugak lah.
    Nanti blh buat sbgai rujukan

    ReplyDelete
  2. bagus CN.. sapa2 yang cari sample o cara2 nak sediakan boleh rujuk sini..

    ReplyDelete
  3. Terbaik.. MF pun suka guna publisher...

    ReplyDelete
  4. minta tlg email pada saya boleh?
    srikandi4981@gmail.com

    ReplyDelete
  5. hohon emailkan contoh buku program hari persaraan
    zawiyahskdk2015@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Assalmmualaikum...cg, mohon jasa bek cg emelkan pd sy softcopy program hari persaraan itu ye.jasa bek cg amat sy hargai..t,kasih

    Shikin,kluang

    ReplyDelete
  7. Nak juga CN....sudi tak email di adilazahari@yahoo.com

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.