Cendol drivethru di Telok Panglima Garang

Cendol Sedap Di Telok Panglima Garang


Jangan tak tahu, selain cendol Banting yang glamer tu, Telok Panglima Garang pun ada juga cendol yang sedap. Berdekatan dengan SJKC Peng Ming selepas traffic light menghala ke Banting. Sebelah kedai cermin mata je. 

Apa yang menarik di sini, disebabkan cuaca jerebu yang teruk, CN dan Encik Suami order drivethru je dan makan di dalam kereta ! Fuh ! Heaven makan cendol di tempat beraicond pada harga RM1.50 semangkuk. 


cendol drivethru, cerita cikgu, telok panglima garang

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Amanda Suria
admin
21 October 2015 at 13:37 ×

amboi mak yong ni....macam- macam makan ni...takpe belasah je apa nak makan time preggy...x yah fikir berat badan naik kan?

Reply
avatar
el
admin
21 October 2015 at 15:52 ×

alaaa yg ni buat k.el pun nak makan cendolllllll
lapaq cendoi weiii
lama x npk CN...winduuuu eh windu irfan gak :)

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon