Gaji Pertama Dari Google Adsense

Bayaran Pengiklanan dari Google Adsense

Alhamdulillah, setelah 4 bulan menggunakan service Google Adsense, baru kini CN berasa 'gaji' pertama. Yang bestnyer, 'boss' masukkan gaji 21hb, 22hb dah masuk dalam CIMB ! Sangat cepat jika dibandingkan menggunakan cek ataupun Western Union. Sayang sangat Google Adsense.

Dulu masa CN guna Nuffnang, dah setahun pun baru dapat RM2++. Lepastu guna cek pulak. Dengan 'boss' baru ni, dah la bayar gaji dengan USD, cepat pulak tu. 

Okay..lagi semangat nak tingkatkan uv bila dapat 'boss' macam ni ! 

Jadi kepada anda blogger Malaysia, cepat bertukar kepada Google Adsense. Sangat berbaloi ! 


blogger, google adsense, duit pengiklanan, duit blogging
'Slip gaji' dari Google Adsense


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
27 October 2015 at 11:33 ×

wow hebat baru 4 bulan dah dapat $200,

Reply
avatar
27 October 2015 at 11:38 ×

Wahhh, bestnya dah dapat gaji pertama dari adsense, nak try juga ni. ni fix website supaya lulus untuk adsense. Tahniahhhh :) Alhamdulillah rezeki berblog. Hehehe

Reply
avatar
27 October 2015 at 11:38 ×

Saya sampai sekarang kena reject. hahaha.

Reply
avatar
Afidah Azmi
admin
27 October 2015 at 11:39 ×

wah bestnyer...dapat RM 200++ pulak tu...nak buat jugak la

Reply
avatar
27 October 2015 at 11:39 ×

Bestnyaaaa dah masuk gaji 1st ! Sha belum lagi. Semangat ni T_T

Reply
avatar
Julia Johari
admin
27 October 2015 at 11:42 ×

Wowwwwwwwww terbaik CN, gaji 4 angka kah apa lagi open table lah CN hehehhe

Reply
avatar
kak gojes
admin
27 October 2015 at 11:49 ×

wah berapa tu CN..jeles la....

Reply
avatar
27 October 2015 at 12:26 ×

Wow ..bestnya dapat gaji. syabas CN kipidap blogging

Reply
avatar
ILA shafila
admin
27 October 2015 at 12:27 ×

Wah best nya. Tahniah

Reply
avatar
Diya Hanun
admin
27 October 2015 at 12:51 ×

Macam best je google ad sense ni :D

Reply
avatar
Linda
admin
27 October 2015 at 14:14 ×

perghhh untungnya..berapa tu gajinya..share lah buat semangat :)

Reply
avatar
Ayue Idris
admin
28 October 2015 at 10:06 ×

Best2!! Ayue pun bru seminggu guna ni..hahha :)

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
28 October 2015 at 18:22 ×

Alhamdulillah..semangat saya baca..sya pun bru bjinak2 dengan adsense ni..

Reply
avatar
azwan
admin
27 December 2015 at 18:32 ×

Kagum dalam masa empat bulan boleh cashout. Tapi bila tengokkan blognya yang cantik, kemas, banyak pengunjung, tak hairan la boleh cecah USD100 dlm masa tu. Tahniah puan.

Reply
avatar
27 December 2015 at 21:32 ×

Terima kasih tuan untuk komen yang membina ni, kebetulan boleh cashout sebab teknik SEO mengena ;)

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon