HRMIS owh HRMIS

Pengisian SKT di HRMIS

Semoga cikgu-cikgu yang tengah mengisi SKT di HRMIS tu bertabahlah ye. CN pun ambil masa 2 hari nak buat benda tu. Dengan masalah LOADING sebab cuma boleh guna Internet Explorer version lama, CN ulang version lama! Kalau lappy baru memang tak boleh lah buat isi HRMIS ni. Nak tak nak terpaksa pinjam pc akak kerani buat isi HRMIS awal-awal pagi. Alhamdulillah, tak sampai 20 minit setle. 

cerita cikgu, HRMIS, SKT, sistem pendidikan malaysia

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~
Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
16 October 2015 at 01:40 ×

ehehe tadi singgah sek mak jap.. tengok kalut sembang HRMIS sana sini ehehe..
tabahlah.. kena upgrade la kasi Google Chrome pun boleh access..

Congrats bro Siti Yang Menaip you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon