Malaika Oil: Beauty|Natural|Flawless

October 10, 2015

Malaika Oil : Halal & Berkesan

Malaika Oil merupakan rawatan minyak muka semulajadi yang mampu membersihkan kulit wajah anda secara mendalam seterusnya menghilangkan jerawat dan jeragat degil. Ia juga mampu menanggalkan minyak kotor dari muka terutama dari alat solek dan bahan kimia yang terdedah setiap hari. Malaika Oil boleh dijadikan sebagai serum untuk menghilangkan parut jerawat dengan cara menyapukannya pada kawasan bermasalah. 


malaika oil, produk halal, produk selamat

Bahan Semulajadi Di Dalam Malaika Oil 


Antara bahan yang digunakan untuk menghasilkan Malaika Oil adalah extra virgin olive oil, lemon oil (bau utama pada Malaika Oil), castor oil, temu lawak powder, herba dan bunga-bungaan. Kesemua bahan-bahan ini adalah semulajadi dan selamat untuk ibu hamil seperti CN. 

Kelebihan Menggunakan Malaika Oil


Malaika Oil berkesan seawal sapuan pertama, menghilangkan jerawat seawal 3 hari ! 


Testimoni CN Setelah Seminggu Menggunakan Malaika Oil
malaika oil, produk halal, produk selamat


Terus terang CN cakap, masa kali pertama bukak kotak Malaika Facial Treatment Oil ni, terus bau lemon yang sangat menyegarkan. CN sapukan Malaika Oil ni pada waktu petang sebelum mandi untuk menghilangkan kesan makeup di mana selain bertindak untuk membantu menghilangkan jerawat pada wajah, Malaika Oil juga bertindak sebagai makeup removal. Hah ! Dah jimat tak perlu beli makeup removal. Penggunaannya sangat mudah, hanya sapu di wajah dan kemudian bilas dengan pencuci muka kita. 

Sebagai ibu hamil, CN amat mementingkan barangan yang menggunakan bahan semulajadi untuk kesihatan si kecik di dalam ni. Malaika Oil ini amat sesuai dan selamat untuk ibu hamil kerana menggunakan bahan semulajadi. Masalah utama CN ketika preggy kali ini adalah jerawat pasir yang banyak di muka sampaikan Encik Suami tegur akan masalah kulit wajah CN ini. Mujur ada Malaika Oil. Selepas seminggu penggunaan yang konsisten, masalah jerawat pasir CN kini bukan lagi masalah besar. Bekas parut jerawat akibat gatal di kutil semakin pudar. Kulit wajah semakin lembap tanpa menggunakan pelembap wajah. Best kan? Jadi apa lagi, jom dapatkan Malaika Oil dengan segera. 

Berminat untuk mendapatkan Malaika Oil
Whatsapp 'Malaika' ke 0112-572 1213

Laman Web Rasmi : http://www.malaikaoil.com/

Instagram : malaikaoilofficial
~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

3 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.