Cara mudah mendapatkan duit dengan berkongsi gambar

January 23, 2017

CN percaya pasti rata-rata dikalangan kita ada satu akaun media sosial sama ada facebook atau instagram. Ataupun konon-konon media social influencer macam CN ni mesti ada kedua-dua akaun facebook dan instagram untuk menyebarkan pengaruh dan paling penting mencari duit. Eh, media sosial pun boleh cari duit? Mestilah Dek Non. Meh CN nak share satu lamanweb ni dimana anda akan diberi reward dalam USD bila berkongsi gambar. CN ulang, hanya berkongsi gambar di media sosial & boleh dapat duit dalam USD ! Daebak ! Nak tak CN berkongsi dengan anda cara mudah mendapatkan duit dengan berkongsi gambar?

narratrs, cara mudah mendapatkan duit, kongsi gambar dapat duit, cara mudah berkongsi gambar

Berkongsi gambar dan diberi ganjaran di Narratrs


Hah ! Cuba tengok gambar di atas tu, total wallet CN sudah US$114.90 dan apabila ditukar ke RM, dengan mudah CN mendapat RM475. Alhamdulillah, lepas untuk bayar pinjaman PTPTN. Best betul tau. Bukan susah pun, CN cuma share gambar kempen di Instagram & Facebook dan tunggu duit masuk. Cara pemberian reward CN masih belum pasti berdasarkan apa. Kemungkinan bilangan like atau hits gambar tersebut kot. Almaklumlah, masih belum explore sepenuhnya lagi. Cuma terlebih eksited bila check wallet setelah tamat 2 kempen sudah US$114.90. CN check setiap gambar CN dapat lebih kurang US$20, banyak tu kan?

Kalau Google Adsense kena tunggu US$100 baru boleh withdraw, memang berjanggut tunggu tau. Di Narratrs lagi best, US$50 dah boleh withdraw Senang pulak tu tugasannya. Jadi apa lagi, jom ramai-ramai join narratrs dengan klik link di bawah. 

www.narratrs.com



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

8 comments

  1. kak ana tak pernah cuba lagi, USD ni payah sikit sebab kak ana tak ada paypal lagi :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya... lepas sesgt buat byr ptptn.. nnti nk try lah..

    ReplyDelete
  3. Seronok join narratars ni.. dah pernah try. memang masyuk !

    alhamdulillah :)

    hye cn, lama tak singgah sini. hehe

    http://www.kataubaid.com/2017/02/tempat-menarik-di-johor-pulau-besar.html

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.