Nursing bra Shapee yang murah dan selesa

January 24, 2017

Nursing bra merupakan antara item wajib ada untuk ibu yang menyusukan anak. Paling penting kegunaan nursing bra ini adalah ketika keluar bersama si kecil, tak perlu nak selak semua bila pakai nursing bra ni. Lagi-lagi bila anda memakai nursing bra yang mempunyai klip tu. Fuh, sungguh pantas untuk men'diam'kan si kecil anda yang tengah kehausan tu. Sebenarnya ada banyak jenama nursing bra di pasaran. Tetapi untuk mencari nursing bra murah dengan kualiti yang menakjubkan agak sukar. Setelah mencuba beberapa jenis nursing bra, bagi CN, nursing bra Shapee menjadi pilihan kerana harganya bawah RM50 dan sangat selesa dipakai.

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik
Nursing bra Shapee yang murah dan selesa
nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik
Nursing bra Shapee yang murah dan selesa

Nursing bra murah dari jenama Shapee


Apa yang menariknya tentang nursing bra Shapee ini adalah direka tanpa dawai yang memberi sokongan 360°. Sangat selesa dan boleh dipakai ketika tidur.

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik

Talinya juga bersifat non-slip dimana tidak mudah terjatuh dan untuk sokongan maksimum. Sifat utama pada nursing bra adalah klip pada talinya. Nursing bra Shapee mempunyai rekaan klip yang sangat fleksibel.

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik

Paling CN suka sudah tentu material nursing bra Shapee ini dari nylon dan spandex yang sangat selesa. Rasa sejuk je bila dipakai. Bra padnya juga boleh dibuka dan diganti. Menarik kan?

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik
Nursing bra Shapee

Didatangkan dengan 3 pilihan warna iaitu hitam, pink & nude. Ehem, CN dah ada koleksi hitam & nude yang super gorgeous, nak tambah koleksi pink pulok! Hehehe

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik
nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik

Nursing bra Shapee ini menawarkan 3 saiz iaitu :

M: 32D/34B/34C
L: 34D/36B/36C
XL:36D/38B/38C

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik


Harga nursing bra Shapee


Nursing bra yang murah dan selesa ini cuma berharga RM45 sahaja! Murah kan?

nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik
Nursing bra murah jenama Shapee

Jadi apa tunggu lagi. Jom dapatkan nursing bra Shapee ini sekarang juga !

Klik Link ini ---> Nursing Bra Shapee


nursing bra shapee, bra menyusu murah, nursing bra murah, nursing bra terbaik
Nursing bra murah jenama Shapee


umma lacto milk booster, milk booster


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

2 comments

  1. Nampak amat berguna. Kawan I sedang menyusu bayinya dan selalu complaint sama I dada dia sangat sakit sbb angel menyusu x betul. I mesti mengesyorkan nursing bra ini kpdnya.

    Baju spot

    ReplyDelete
  2. Suka nursing bra ni..nampak penuh

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.