5th Birthday Surprise dari Lazada

March 17, 2017

CN dan Lazada memang tidak dapat dipisahkan. Lagi-lagi bila jualan murah di Lazada, pasti ada je yang diborong. Kali ini jualan murah sempena ulang tahun Lazada yang kelima. Tahu tak, pelbagai barangan dari pelbagai jenama dijual pada harga yang sangat awesome dengan diskaun sehingga 90%! Wah ! Save the date hokay, bermula dari 22 March sehingga 24 March 2017. Hanya 3 hari sahaja tau ! Kebetulan pulak, masa tu orang gomen dah dapat gaji. Jadi apa tunggu lagi, set reminder ye. Weee...


lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

Surprise Box dari Lazada


Selain jualan murah di Lazada, sempena ulang tahun Lazada yang kelima ini juga, Lazada Surprise Box yang sangat besar hadiah khas buat blogger dan affiliate Lazada terpilih. Bayangkan dalam 1 parcel yang CN dapat, ada 2 kotak yang sangat besar yang mengandungi pelbagai produk dari pelbagai jenama terkenal. Alangkah bahagianya harini bila balik keje, abang posmen hantar parcel besar. Sudah tentu masa unboxing merupakan detik yang paling surprise. 
lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

Unboxing Surprise Box dari Lazada


Selain CN yang teruja bila dapat Surprise Box ini, anak bujang CN si Irfan Hensem juga tidak terkecuali. Anda boleh tonton sendiri video Unboxing Surprise Box kami di bawah ini. Eksited kan?

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box


Pelbagai Barangan Menarik di dalam Surprise Box sempena Ulang Tahun Lazada Ke-5


Teruja tak tengok barangan di dalam Surprise Box ini? Semua barangan ini akan dijual pada harga super murah bermula dari 22 March sehingga 24 March 2017. Jangan lepaskan peluang untuk shoping sakan hokay.

Okay, ini antara barangan yang akan ditawarkan dengan harga menarik sempena 5th Birthday Surprise bermula 22 March sehingga 24 March 2017. Nak tengok harga menarik yang ditawarkan boleh terus klik pada caption setiap gambar. 

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box

lazada, lazada malaysia, jualan ulang tahun lazada, jualan murah di lazada, kejutan dari Lazada, Lazada surprise box



Save The Date >> 22 - 24 March 2017



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

7 comments

  1. Hebat diskaun sampai 90%..kbtulan saya memang ada bnda nak bli...

    ReplyDelete
  2. Best kan CN.. jue pun dapat jugak..

    ReplyDelete
  3. Wahhhh...bestnya...rugi betul la x join affiliate...

    ReplyDelete
  4. Bestnyee, Nona join ni je mampu

    http://nonasani.blogspot.my/2017/03/lazada-birthday-blogger-contest.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum CA...wah !! bestnya dah dpt yer...mama sedih x dpt2 lg...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.