DIY projek dengan Asma Felt Box

Cuti pertengahan penggal 1 hampir tiba, rasanya CN tak pergi bercuti ke mana-mana kot sebab Encik Suami agak sibuk. Jadi bila cuti seminggu nanti mesti bosan jika tiada aktiviti menarik bersama anak-anak. Maka terdetiklah di hati untuk membuat projek DIY bersama anak bujang CN si Irfan Hensem. Seronok gak melayan keterujaan Irfan Hensem bila CN dapat hasilkan sesuatu yang baru. Sekarang ni senang, nak beli barang-barang untuk projek DIY online je. Salah satu lamanweb yang menjual barang dan alatan untuk projek DIY dan craft adalah asma-felt-box.com

projek DIY, handmade and craft supplies, asma-felt-box, alatan craft, alatan projek DIY

Projek DIY dengan asma-felt-box


asma-felt-box.com menjual pelbagai bahan-bahan felt craft secara online seperti kain felt, pelbagai jenis butang yang comel-comel, keychain, brooch, peralatan menjahit dan banyak lagi. Produk utama yang dijual adalah polyester felt, starter pack dan butang-butang comel. 

projek DIY, handmade and craft supplies, asma-felt-box, alatan craft, alatan projek DIY
projek DIY, handmade and craft supplies, asma-felt-box, alatan craft, alatan projek DIY
Pelbagai jenis butang yang comel-comel di Asma Felt Box

projek DIY, handmade and craft supplies, asma-felt-box, alatan craft, alatan projek DIY

Bagi anda yang meminati seni craft, jahitan atau projek DIY, asma-felt-box.com adalah tempat yang paling sesuai sebagai rujukan anda. 

Eksited Pack untuk Beginner


Bagi beginner macam CN, Eksited Pack yang berharga RM29 ini sangat sesuai ! 

projek DIY, handmade and craft supplies, asma-felt-box, alatan craft, alatan projek DIY
DIY projek dengan Asma Felt Box

Di dalam Eksited Pack ini mengandungi
>> 10 pcs felt saiz 23x25 cm
>> 5 pcs keychain
>> 5 pcs split ring
>> 5 pcs HP straps (mixed kaler)
>> 5 pcs brooch panjang
>> 5 pcs brooch pendek
>> Pek benang
>> 5 pcs brads (mixed kaler)
>> 38 pcs butang (mixed design & kaler)
>> 10 pcs hiasan tampalan (mixed design & kaler)
>> 30 pcs eyes (mixed size)
>> 4 pcs hair clips (mixed design & size)
>> 3 pcs ribbons (50 cm each mixed design)
>> 1 pack fiber
>> Tali halus 
>> 2 pcs bell
>> 1 template book
>> 1 modul jahitan Ebook

projek DIY, handmade and craft supplies, asma-felt-box, alatan craft, alatan projek DIY
Eksited Pack yang telah selamat sampai ke tangan CN, tak sabar nak bercraft


Nilai sebenar barang-barang di atas adalah RM33.43 dan ia hanya dijual dengan harga RM29 sahaja. Berbaloi kan?

Berminat untuk mendapatkan pelbagai alatan untuk craft dan projek DIY anda?


Hubungi :


Oh ya, FREE postage apabila anda membeli di website dengan harga RM100. Barang akan dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum. Pastikan pembayaran sebelum 12 tengah hari untuk dipos pada hari yang sama ye. 

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon