Milk booster PUMP IT, hanya sapu je

Apabila sebut tentang milk booster, pasti terbayang difikiran CN tentang makanan atau suplemen yang boleh membanyakkan susu. Tapi PUMP IT adalah milk booster pertama yang menggunakan teknik sapuan ! Tiada lagi produk milk booster di pasaran yang menggunakan kaedah sapuan ini lagi. Menarik kan?

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Milk booster PUMP IT, hanya sapu je

Milk Booster PUMP IT


PUMP IT adalah satu-satunya produk milk booster yang membantu dalam merangsang 2 hormon penting iaitu Hormon Prolaktin untuk merangsang PENGHASILAN susu ibu dan Hormon Oksitosin untuk melancarkan PENGELUARAN susu ibu.

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing

Kebanyakan produk hanya fokus dalam penghasilan susu ibu sahaja. Berbanding dengan PUMP IT yang fokus kepada penghasilan dan pengeluaran susu. Ini menjadikan tahap keberkesanan PUMP IT sangat tinggi dan memberi kesan seawal 24 jam.

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing

Tambah susu dengan PUMP IT


Apa yang paling penting yang perlu anda tahu tentang milk booster PUMP IT ini adalah ia 100% natural daripada ekstrak tumbuhan dan herba semulajadi yang terbukti dalam membantu meningkatkan kadar pengeluaran susu ibu. Ia selamat untuk ibu dan bayi.

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing

PUMP IT, membantu mengatasi masalah susu merudum


Bagi anda yang mengalami masalah susu merudum, CN sarankan anda cuba milk booster PUMP IT ini. Pada harga yang mampu milik, anda dapat berikan yang terbaik buat si kecil anda. Breastfeeding menjadi lebih mudah dengan PUMP IT ini.

Selain membantu mengatasi masalah susu merudum, PUMP IT juga mengurangkan masalah puting melecet dan bengkak susu. Hanya sapu je. Sangat mudah !

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing

Testimoni milk booster PUMP IT


Ada ramai mommies yang dah cuba dan berpuas hati dengan PUMP IT. Jom tengok feedback mereka :

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Susu makin pekat, selalu engorge
Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Susu bertambah dan pekat lepas sapu 2 kali. Dah nampak perubahan

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Anak minum sikit tapi kenyang. Susu lebih pekat

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Production susu naik 2 kali ganda

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Breast cepat penuh walau pakai sehari sekali je

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Pump tak keluar darah dah

Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Baby tak meraung lagi, kenyang lepas menyusu


Berminat untuk mencuba milk booster PUMP IT?


Harga PUMP IT ini mampu milik tau. Uolss boleh check it  out di website >> Milk Booster Pump It >> 

Atau pun boleh juga layari facebook & instagram untuk maklumat lanjut :


Milk booster, Tambah susu, susu merudum, bengkak susu, puting melecet, breastfeeding, menyusu, nursing
Milk booster PUMP IT, hanya sapu je


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon