Biskut Raya Murah Banting

Bila nak puasa ni maka ramai la bagi tester untuk biskut raya. Dalam banyak-banyak tester, CN tergoda dengan beberapa jenis biskut dari Jari Jemari Omell Amil. Serius memang sedap Oat Chop Chip Crunchy & Jejari Coklat Rangup yang boleh bikin tak boleh berhenti makan gituw. Biskut raya dari Omell Amil ini bukan sahaja sedap malah murah tau. Paling best, boleh cod area Kuala Langat, Shah Alam & Kuala Selangor. Apa tunggu lagi, jom dapatkan biskut raya murah Banting ini dengan segera hokay. 

biskut raya murah, biskut raya murah banting, biskut raya, harga biskut raya 2017, biskut raya terkini, biskut oat chip crunchy murah, rice bubble ball, keropok cheese, jejari coklat rangup
Biskut raya murah Banting

Biskut Raya Murah Banting


Untuk mengekalkan kesedapan dan rasa, biskut raya murah Banting keluaran Omell Amil ni cuma mengehadkan beberapa jenis biskut raya sahaja. Yang menjadi pilihan ramai sudah tentu biskut oat chip crunchy. Biskut oat chip crunchy ini cuma berharga RM27 untuk 60 biji. Bahan-bahannya terdiri daripada pure butter, oat, almond, choc chip, cooking chocolate, gula dan tepung. 


biskut raya murah, biskut raya murah banting, biskut raya, harga biskut raya 2017, biskut raya terkini, biskut oat chip crunchy murah, rice bubble ball, keropok cheese, jejari coklat rangup
Biskut Oat Chip Crunchy

biskut raya murah, biskut raya murah banting, biskut raya, harga biskut raya 2017, biskut raya terkini, biskut oat chip crunchy murah, rice bubble ball, keropok cheese, jejari coklat rangup
Biskut Oat Chip Crunchy

Rice bubble ball ini pula cuma berharga RM18 untuk 50 biji. Bahan-bahannya terdiri daripada rice bubble, chocolate rice, cooking chocolate dan butter. 

biskut raya murah, biskut raya murah banting, biskut raya, harga biskut raya 2017, biskut raya terkini, biskut oat chip crunchy murah, rice bubble ball, keropok cheese, jejari coklat rangup
Rice Bubble Ball

Bagi penggemar cheese pula, anda mesti cuba keropok cheese. Bila makan keropok cheese ni sambil tengok Running Man, memang tak boleh stop ! Keropok cheese ini memang menjadi kegemaran CN yang hantu cheese. Harganya cuma berharga RM12 untuk 250g, RM21 untuk 500g dan RM41 untuk 1kg. 

biskut raya murah, biskut raya murah banting, biskut raya, harga biskut raya 2017, biskut raya terkini, biskut oat chip crunchy murah, rice bubble ball, keropok cheese, jejari coklat rangup
Keropok Cheese yang super sedap

Jejari coklat rangup ini pula cuma berharga RM17 untuk 320+g. Bahan-bahannya terdiri daripada roti, cooking chocolate dan bijirin. Anak bujang CN si Irfan Hensem memang suka sangat jejari coklat rangup ni. 

biskut raya murah, biskut raya murah banting, biskut raya, harga biskut raya 2017, biskut raya terkini, biskut oat chip crunchy murah, rice bubble ball, keropok cheese, jejari coklat rangup
Jejari Coklat rangup

Berminat untuk mendapatkan biskut raya murah Banting ini?


Hubungi : Omell Amil (017-3137441)


Paling best untuk mereka yang tinggal area Kuala Langat, Shah Alam & Kuala Selangor. Khidmat COD disediakan tau. Hubungi je nombor di atas hokay.



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Miza Talib
admin
25 May 2017 at 08:14 ×

Coklate saja.. Nyum..Nyum

Reply
avatar
25 May 2017 at 22:31 ×

biskut oat choc tu memang sedap tau.. makan ulang2 tak reti berenti..tapi tu yg kita buat la.. la ni tak rajin dah nak buat.. kalau la banting tu dekat.. huhuhu

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon