Jom langsing dengan NutriBrownRice

May 04, 2017

Pejam celik pejam celik, bulan Ramadhan hampir tiba tidak lama lagi. Jika sebelum ini, CN akan makan nasi ketika bersahur, namun demi mencapai target selim melim sebelum raya, CN akan cuba bersahur dengan NutriBrownRice. Eh, apa kaitan NutriBrownRice dengan target selim melim CN sebelum raya?


nutribrownrice, minuman peras berang, target selim melim, bersahur dengan nutribrownrice
5 Perisa NutriBrownRice


Apakah NutriBrownRice?


NutriBrownRice ini adalah minuman beras perang segera yang penuh dengan vitamin dan mineral semulajadi. Tahu tak beras perang adalah 100% bijirin penuh. 1 cawan NutriBrownRice memenuhi 42% daripada keperluan bijiran penuh harian anda. Paling penting, minuman NutriBrownRice ini membantu mengurangkan kolestrol, melancarkan pencernaan dan kelansingan tubuh badan. Jadi mesti anda tahu mengapa CN excited duk perkenalkan NutriBrownRice ini kan? Dengan pengambilan yang konsisten setiap hari, NutriBrownRice membantu mengurangkan berat badan. Malah, jika sistem pencernaan lancar, ia akan turut melancarkan peredaran darah dan seterusnya menjadikan wajah berseri-seri. Tak adalah nanti semasa bulan puasa wajah kusam dan tidak bermaya je.


5 Perasa NutriBrownRice


Terdapat 5 perasa untuk minuman NutriBrownRice ini iaitu Original (tiada gula tambahan-dengan unilin), Original (dengan raw brown sugar), Madu, Oat (dengan soy lecithin) dan Chocolate.

1. Chocolate : Mengandungi besi & kalsium, baik untuk pembentukan darah dan kesihatan tulang. kerana bahan utama adalah beras perang dan bukannya coklat / malt, ia tidak menyebabkan "kepanasan" kepada badan anda. Mungkin lebih lazat daripada mana-mana minuman coklat yang lain! Sesuai untuk kanak-kanak!nutribrownrice, minuman peras berang, target selim melim, bersahur dengan nutribrownrice

2. Original : Serbuk beras perang tulen NutriBrownRIce ini dihasilkan dengan teknologi state-of-the-art American, tidak mengandungi addictives, perservatives atau pewarna tiruan.


nutribrownrice, minuman peras berang, target selim melim, bersahur dengan nutribrownrice
3. Original (dengan Inulin) : Direka khas untuk ibu-ibu mengandung! Kini dengan inulin - yang merupakan serat larut, yang mempunyai pelbagai manfaat kesihatan. Kerana Inulin meningkatkan bakteria berguna dalam usus, ia dipanggil prebiotik.

Antara manfaat Prebiotik adalah membantu meningkatkan jumlah kalsium dan mineral lain yang diserap daripada makanan, menyokong sistem imun yang sihat dan melegakan masalah usus.


nutribrownrice, minuman peras berang, target selim melim, bersahur dengan nutribrownrice
4. Oat (dengan soy lecithin) : Dengan emping oat segera & soy lecithin, ia membantu meningkatkan fungsi otak dan merendahkan kolestrol. Jika anda ingin diet, CN sarankan anda minum NutriBrownRice oat dengan soy lecithin ini.

p/s : Nak kurus? Cuba NutriBrownRice oat dengan soy lecithin ini !


nutribrownrice, minuman peras berang, target selim melim, bersahur dengan nutribrownrice

5. Madu : CN paling suka perisa madu. Memang sedap ! Madu menggalakkan tidur yang lebih baik serta merupakan minuman tenaga yang sangat baik.


nutribrownrice, minuman peras berang, target selim melim, bersahur dengan nutribrownrice


Berminat untuk mencuba NutriBrownRice?


Anda boleh dapatkan NutriBrownRice ini di Cold Storage, AEON Supermarket, Sam's Gloceria dan kedai buku Popular. Bukan itu sahaja, anda boleh dapatkan NutriBrownRice di farmasi terpilih seluruh Malaysia.


Untuk maklumat lanjut mengenai NutriBrownRice ini :


Email : info@abrandfood.com
Telefon : +6012-7977723 
Alamat : No 51, Jalan IKS Bukit Tengah, MK11 Taman IKS Bukit Tengah, 14000 Bukit Mertajam, Penang. 

Lokasi :


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.