Moeder susu terbaik untuk ibu hamil dan menyusu

Dah lama CN tengok iklan-iklan Moeder di facebook. Agak tergoda dan CN telah mencubanya. Alhamdulillah, memang CN berpuas hati dengan Moeder ini. Sudah tentu CN mengambil Moeder ini sebagai milk booster. Tahu tak, selain sebagai milk booster, Moeder ini juga sangat baik diamalkan oleh ibu mengandung malah dicadangkan untuk mereka yang ingin hamil. 

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder

Untuk ibu hamil, susu Moeder ini membantu untuk menguatkan kandungan, memberikan tenaga malah yang paling menarik adalah mencantikkan kulit ibu hamil. Almaklumlah, bila hamil ni hormon tak stabil. Mudah untuk mengalami masalah kulit seperti jerawat dan kulit kusam. Dengan Moeder ini, bukan sahaja bagus untuk kandungan malah untuk cantik sekali. Bonusnya adalah kulit bayi dalam kandungan juga akan turut cantik tau selain mengurangkan risiko demam kuning. 

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Review Moeder

Moeder Milk Booster


Agak menyesal kerana CN tidak mengamalkan susu Moeder ini ketika preggy Dhia Zahra dulu. Tapi takpe, khasiat Moeder ini akan turut ditransfer ke dalam susu badan yang diminum oleh Dhia Zahra. Sudah tentu Moeder ini membantu memperbanyakkan susu badan selain memekatkan susu. 

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Harga Moeder

Suka sangat bila pam susu, tengok susu pekat dan banyak. Senang hati tau sebab bertambahlah stok susu CN walaupun Dhia Zahra dah setahun. Bila susu pekat, Dhia Zahra cepat kenyang. Tak adalah dia 'melekat' je dengan CN. 

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Moeder rasa vanila yang sedap

Cara minum Moeder


Apa yang CN paling suka tentang susu Moeder ini adalah ia di dalam sachet. Senang untuk diminum. Hanya campurkan 1 sachet Moeder ke dalam air suam 150 ml dan kacau rata. Sedia untuk diminum. Susu Moeder ini boleh diminum pada waktu pagi dan sebelum tidur. 

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Susu Moeder di dalam sachet yang mudah untuk diminum

Moeder ini perasa vanila. Memang sedap ! CN selalu amalkan Moeder ini selepas pas susu. Terus rasa kenyang sebab selepas pas susu ni biasanya akan ketaq kelaparan ! Hehehe


moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder

Testimoni Moeder


moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Testimoni Moeder : Susu banyak melimpah

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Testimoni Moeder : Kulit anak cantik

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Testimoni Moeder : Baby cepat kenyang

moeder, review moeder, moeder milk booster, cara minum moeder, susu untuk ibu hamil, testimoni moeder
Testimoni Moeder : Lebih sihat dan cantik

Ingin mendapatkan produk Moeder ini?


Anda boleh dapatkan produk Moeder ini dengan harga RM159.00 sm / RM169.00 ss sebotol di kedai-kedai jamu seluruh negara ataupun hubungi pengedar sah produk Moeder iaitu :

Millennial Gen Sdn Bhd (1166981-P)
No 11-G, Jalan Keluli AL 7/AL, 
Pusat Perniagaan Bukit Raja,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor





~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

17 comments

Click here for comments
1 June 2017 at 15:48 ×

Ramai tgk org minum ni... boleh la suggest kat kawan2 yg de anak

Reply
avatar
1 June 2017 at 15:49 ×

Wah.. Perasa vanilla mmg favourite cikla. Sedapnya.

Reply
avatar
Fiza Rahman
admin
1 June 2017 at 16:03 ×

Sedap susu moeder ni. Sahur memang minum ni + campur kurma

Reply
avatar
adk dayah
admin
1 June 2017 at 16:04 ×

benda baik kena kongsi, terima kasih CN sebab kongsi benda yang manfaat macam ni, nak suruh akak ipar dayah try la, sebab susu dia tengah kurang sekarang ni..huhu

Reply
avatar
Nik Ainaa
admin
1 June 2017 at 16:22 ×

Bagusnya susu moeder ni. Boleh suggest kat sepupu yg baru lahirkan anak ni. 😃

Reply
avatar
1 June 2017 at 16:33 ×

Wahh bagus ni untuk ibu ibu 😊

Reply
avatar
1 June 2017 at 16:48 ×

Ibu2 menyusu kena take note ni. Baik utk anda.. pcl kalau boleh pun nk minum jugak.. haa

Reply
avatar
Kak Sue
admin
1 June 2017 at 16:48 ×

Sekarang mudah kan untuk ibu-ibu dengan ada produk bagus macam nie kan..

Reply
avatar
Reena Sidek
admin
1 June 2017 at 17:43 ×

bagus untuk ibu menyusu ni.. lagi-lagi bulan puasa ni.. dapat penuhi keperluan baby.

Reply
avatar
iffah hussin
admin
1 June 2017 at 18:46 ×

Menarik boleh info kat opismate yang tgh menyusukan... Moga bermanfaat...

Reply
avatar
1 June 2017 at 19:23 ×

Wah bagusnya.... Boleh rekemen kat future wife...

Reply
avatar
lyana ishak
admin
1 June 2017 at 19:56 ×

Wahh .. Nice sharing CN .. =)

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
2 June 2017 at 08:57 ×

Boleh la suggest kat sesiapa yg tgh bf baby..

Reply
avatar
2 June 2017 at 12:53 ×

Memang bagus utk para ibu yg sedang bf. Macam2 manfaat boleh dapat dengan susu ni

Reply
avatar
3 June 2017 at 23:06 ×

Boleh beli untuk isteri bila mengandung nanti..

Ikhlas Dari
Along Misuari

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon