Rawatan slimming di Dorra

Sebenarnya dah lama CN nak update entry tentang rawatan slimming di Dorra yang CN dapat PERCUMA sempena birthday CN pada April yang lalu.

Macam mana CN dapat percuma?

CN terima email tentang rawatan slimming Dorra iaitu 1 Spa Capsule Treatment dan 1 Slimming Kit yang berharga RM436 secara PERCUMA jika CN mengisi borang online yang disediakan. Lepas isi tu, dalam beberapa hari CN terima panggilan telefon dari Dorra untuk set appointment. 

rawatan slimming di dorra, dorra aeon klang, goodies dari dorra
Goodies dari Dorra

Apa yang menarik di Dorra ini adalah rawatan slimming mereka hanyalah untuk wanita. Jadi semua pekerja adalah wanita. Memang best ! Sudah tentu paling bahagia di dalam Spa Capsule dengan badan berbalut macam mumia. Rasa selesa je tau dalam tu. 

Dan selepas habis rawatan, CN diberi goodies di dalamnya ada slimming cream yang memang panas serta kit mandian. Best dan puas hati ! PERCUMA kan? Hehehe..


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Maria Firdz
admin
20 May 2017 at 09:03 ×

banyak kali juga dapat offer nih... tapi tak isi pun...

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon