The Milk Story:Rakan baik ibu menyusu di bulan puasa

Alhamdulillah, CN diberi peluang untuk menyusukan sepenuhnya kedua-dua anak CN. Jika Irfan dulu agak terlajak menyusukan dia sehingga berumur 3 tahun, Baby Dhia pulak tak plan sampai bila. Setakat ni, supply susu mencukupi untuk Baby Dhia. Cuma bila tengah stress, confirm kuantiti serta kualiti susu akan merudum. Disebabkan itu milk booster sangat-sangat diperlukan ! Milk booster atau pun makanan yang boleh banyakkan susu penting untuk ibu bekerjaya seperti CN yang sering mengalami stress dalam  kehidupan seharian. Ingat, stress adalah musuh utama ibu yang menyusukan anak!


Jenama Milk Booster Pilihan


Mesti ramai ibu-ibu di luar sana pening bila nak beli milk booster sebab banyak sangat lambakkan jenama-jenama milk booster di pasaran.

Bila survey punya survey study kelebihan dan kekurangan. Akhirnya tak jadi beli sebab pening kepala nak pilih yang mana satu.

Bila tak jadi beli atau tangguh, susu badan mulai kurang. Ini sangat serius. Tambahan pula stress nak pilih jenama yang mana satu pun salah satu faktor menyumbang susu kurang.


Koleksi The Milk Story - Milk booster yang super sedap





milk booster, koleksi the milk story, manisan untuk ibu menyusukan anak

1. The Milk Story-Choc Dates : Kurma berbalut chocolate. Memang sedap ! Sangat sesuai dimakan selepas menyusukan anak sebab masa tu memang ketaq lutut kelaparan ! Hehehe

milk booster, koleksi the milk story, manisan untuk ibu menyusukan anak


2. The Milk Story-Chocolate Drink : Untung sangat penggemar chocolate macam CN ni sebab chocolate merupakan antara milk booster terbaik dan tersedap ! Bahagianya dapat minum chocolate drink panaih-panaih sambil tengok Running Man. Lepas minum tu boleh terus sambung pam susu buat stok. Best kan?


milk booster, koleksi the milk story, manisan untuk ibu menyusukan anak

3. The Milk Story-Choco Bar : Ok, choco bar ni confirm kena sorokkan dari Irfan Hensem sebab dia sangat sukakan sebarang jenis coklat. Choco bar ni selain sebagai milk booster, ia juga membantu melegakan stress pada ibu yang menyusukan anak. Ingat ye, jika takmo susu kurang, jangan stress-stress ye. 


milk booster terbaik, cara banyakkan susu

Dimana Hendak Dapatkan The Milk Story Ini?



Anda boleh dapatkan terus melalui The Baby Store. Hanya order online sahaja ... terus sampai ke rumah anda.

Kenapa CN sarankan beli melalui The Baby Store? Ini kerana setiap belian anda membeli di website ini. Anda dapat kumpul mata ganjaran dimana anda dapat tebus pada belian seterusnya. Memang menjimatkan.

Oppss lupa... setiap pendaftaran baru. Anda dapat 200 mata ganjaran yang boleh ditebus untuk belian pertama. Wow....

Selain itu, website yang boleh dipercayai... kalau anda risau bab-bab kene tipu dengan seller online. Kalau di website ini anda tidak perlu risau. Konfiden 100% selamat. Website pun cun!

Klik link ini ---> http://thebabystore.com.my



milk booster terbaik, cara banyakkan susu


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
1 June 2017 at 16:31 ×

Wahh perkongsian bagus ni untuk ibu ibu 😊

Congrats bro Inani Hazwani you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon