Zapp Zapp gituw Quinny Zapp

Sedang mencari Baby Stroller terbaik untuk si kecil anda? Serius... memang rambang mata kalau kita survey baby stroller ini. Ada pelbagai jenama yang ada di pasaran. Nak pilih yang sesuai bukan senang. Selain kita pilih jenama, kita juga pilih kualiti supaya stroller tersebut boleh tahan lama dan selamat. Antara stroller terbaik pilihan CN adalah Quinny Zapp. Mengapa Quinny Zapp menjadi pilihan sebagai stroller terbaik?

baby stroller terbaik, review stroller terbaik, best ke guna quinny zapp


Apa yang penting bayi kita selesa dan selamat. Itu adalah matlamat penting dalam pemilihan stroller bayi. Diharapkan para ibu jangan ambil ringan perkara ini.

Baby Stroller yang CN perkatakan ini adalah Quinny Zapp Xtra 2. Yes, jenama Quinny memang tidak asing lagi. Dalam banyak-banyak model. Model Zapp Xtra 2 adalah diantara model yang mampu milik berbanding model Quinny yang lain.

baby stroller terbaik, review stroller terbaik, best ke guna quinny zapp


Model Quinny Zapp Xtra 2.0 ini sesuai untuk new born sehingga anak berumur 3 setengah tahun. Anda boleh lihat gambar dibawah sebagai rujukan.

baby stroller terbaik, review stroller terbaik, best ke guna quinny zapp

Sangat berbaloi kan? Lama juga boleh digunakan.

So, Quinny Zapp Xtra 2 memang bagus sebab dia boleh fold terus. Jadi memang kecik dan kompak. Space dalam bonet kereta anda boleh jimat. Tengok gambar dibawah.


baby stroller terbaik, review stroller terbaik, best ke guna quinny zapp

Dibawah adalah details Quinny Zapp Xtra 2.0


  • Very Compact: Quinny Zapp Xtra 2 can be folded with the seat into a compact package.
  • Extremely Manoeuvrable: The Zap Xtra 2 swivel wheel guarantee ease of steering, moving around any obstacles in the city
  • 3 Forward and 2 rearward positions: Choose from 3 forward and 2 rearward facing recline positions for Xtra seating comfort.
  • Height Adjustable Footrest: The footrest adjusts is to allow for your child’s relaxed afternoon nap.
  • Repellent Fabrics: The Quinny Zapp Xtra 2 seat cover is water repellent, so simply wipe-clean any spill.
  • XL Sun Canopy: The Quinny Zapp Xtra 2 has an XL canopy to shield your child from sun, wind and rain.
  • Shopping Basket: Shopping is made is with the spacious, easy access shopping basket that holds up to 5kg.
  • Swivel Wheel: Move around smoothly without hassle or lock the swivel front wheel on rough terrain.

Masih tidak dapat gambarkan bagaimana Quinny Zapp Xtra 2 ini?

Apa kata tonton video dibawah. Memang Awesome stroller ini.




Jom Baca Testimoni Ibu Yang Sudah Beli Menggunakan Quinny Zapp


Ibu 1: Memang puas hati beli sebab anak memang nak duduk dalam stroller dan pengendalian stroller ni pun best, smooth je tolak dan agak compact jugak. Letak dalam boot kereta memang tak mkn space .

Ibu 2: The 3 wheels make it so easy to push and turn around with very little space (I’m sure I could do a 360 degree turn in it on the same spot!) It was easy weaving through the crowds at The Baby Show!

Ibu 3: Untuk yang selalu travel naik flight, i tak rasa quinny zapp xtra ni is the best choice.

Opss... sebelum lupa. Stroller ini boleh pasang sekali dengan Maxi-Cosi Cabriofix. Jika baby new born sesuai beli sekali dan boleh diangkat dan pasang di dalam kereta pula.

baby stroller terbaik, review stroller terbaik, best ke guna quinny zapp

baby stroller terbaik, review stroller terbaik, best ke guna quinny zapp


Dimana Nak Beli Quinny Zapp Ini?

Ok... part ini sebenarnya kene hati-hati juga. Sebab CN pernah lihat ada Quinny Zapp Xtra 2.0 tiruan yang dijual Pusat Borong di Klang. Jadi hati-hati jika ada yang jual murah.

Silalah beli di butik-butik bayi yang diyakini. Tapi jika anda ingin membeli diatas talian.

CN cadangkan anda beli di website The Baby Store ( www.thebabystore.com.my) . Website ini memang menjual Quinny original yang diambil melalui distributor di Malaysia.

Ada juga yang jual stroller ini yang diambil melalui Singapore. Tapi masalah yang akan anda hadapi adalah jika berlaku kerosakkan. Nak repair? nun.. kene hantar ke Singapore.... memang tidak berbaloi.

So.. memang CN rekemen beli sahaja di website The Baby Store. Diskaun pun ada juga.. jangan risau. Apa yang penting beli barang Original tanpa was-was.

Klik sahaja butang "Order Now" dibawah jika anda ingin dapatkan baby stroller ini.

Jika anda first time daftar di website tersebut. Jangan lupa claim 200 points masa check out. Ada diskaun lagi. Eh... ada lagi tau... setiap RM1 belian anda beli. Anda akan kumpul mata ganjaran juga dimana anda boleh tebus pada belian seterusnya... Memang jimat. Serius.

Selamat Berbelanja.

baby stroller, review quinny zapp xtra 2, baby stroller murah


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon