Pernah dengar Emoozi Photobooth?

Photobooth bukan la benda baru dalam zaman moden sekarang ini. Apa-apa majlis mesti akan cuba sediakan photobooth untuk tetamu yang datang. Tidak kira majlis kenduri kahwin, cukur jambul, malah berkhatan sekalipun ada sediakan servis photobooth untuk tetamu yang datang. Nampak sangat orang Malaysia ni suka bergambar kan?

photobooth, emoozi photobooth, photobooth klang,
Photobooth Klang dari Emoozi Photobooth

Photobooth Klang dari Emoozi


Emoozi Photobooth adalah satu satu syarikat yang menyediakan khidmat photobooth di Lembah Klang. Terdapat pelbagai pakej yang ditawarkan dengan harga yang berpatutan. Anda boleh pilih photobooth untuk apa jua majlis seperti birthday, wedding dinner, anniversary dan macam-macam lagi.


Anda boleh lihat di lamanweb <<www.emoozi.com>> untuk pelbagai servis photobooth yang ditawarkan.

photobooth, emoozi photobooth, photobooth klang,
Photobooth Klang dari Emoozi Photobooth

photobooth, emoozi photobooth, photobooth klang,
Photobooth Klang dari Emoozi Photobooth



Promosi Jun Emoozi Photobooth


Sempena bulan Jun ini, Emoozi Photobooth menawarkan promosi yang giler-giler. Tidak kisah untuk event apa sahaja sama ada birthday, wedding atau apa sahaja yang ditawarkan oleh Emoozi Photobooth. Anda boleh dapatkan diskaun mengikut umur. Macam mana?

photobooth, emoozi photobooth, photobooth klang,

Contoh : Wedding anniversary yang ke-50, anda akan dapat 50% diskaun ! Jika birthday party untuk ayah anda yang berumur 85 tahun, maka anda akan dapat diskaun 85% ! Paling best jika birthday party untuk nenek yang berumur 100 tahun, sudah tentu 100% diskaun ! Jika celebrate birthday anak anda yang berumur 1 tahun, anda cuma ditawarkan diskaun 1%. Okay la kan?  Hehehe

Tawaran ini limit untuk 20 pelanggan sahaja. First come first served hokay.

Jadi apa tunggu lagi, jom dapatkan tawaran hebat dari Emoozi Photobooth sekarang juga !

Berminat untuk mencuba servis photobooth dari Emoozi ini? 


Hubungi :

012 676 5566 (Ricky) or 018 614 6276 (YiDing)
Email: enquiry@emoozi.com
Facebook: www.facebook.com/emooziphotobooth
Website: www.emoozi.com

Atau pun anda boleh terus walk in ke :

Emoozi Sdn Bhd
No. 6, Jalan Harmoni 1A/KU3,
Kristal Klang Commercial Centre
42100 Klang, Selangor


photobooth, emoozi photobooth, photobooth klang,


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
Fieza Sani
admin
13 June 2017 at 21:25 ×

Oo..diskaun dia ikut umur..hehe...

Reply
avatar
mrhanafi
admin
13 June 2017 at 22:14 ×

Brand baru nie..

Boleh cuba la

Reply
avatar
13 June 2017 at 23:50 ×

Menarik diskaun yg diberikan. Photobooth majlis open house raya pun ok ni.. good idea.

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon