Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my

July 16, 2017

TAMAT
Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Klik banner untuk join


Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow Twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like Facebook page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajraciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  7. Share kan link penyertaan korang ke laman sosial korang ye (Facebook, Twitter, Google+, Instagram). Kalau korang takde salah satu laman sosial tu inform ye sebab cikla akan check tau. So, be honest! 
  8. Siap.

~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

6 comments

  1. Assalamualaikum.. Thanks sudi join. Good luck. Boleh check senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-giveaway-tudung.html?m=1

    ReplyDelete
  2. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  3. Whoaa, support gituu... All the best ! Hope ada rezeki sama....meh singgahh japp ~

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama...good luck ye CN
    http://www.kisahsidairy.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html?m=1

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.