Raya 2017 CN

Alhamdulillah, dah seminggu lebih kita beraya. Bukak sekolah je CN sibuk dengan PT3 Geografi, tak sempat nak up entry tentang raya 2017 CN dan keluarga. Tapi IG & facebook hari-hari CN update tentang raya 2017 ni tau. Nampak sangat tak sempat nak mengadap blog, maap ye.

Oklah, CN kongsi beberapa keping gambar pada raya pertama yang bertemakan grey. Tak plan pun raya kali ini nak tema grey. Tapi disebabkan tak sempat tempah baju Dhia Zahra, CN dan Encik Suami decide tema raya ikut baju Dhia Zahra. Susah pulak nak carik baju saiz 0 untuk di bambam sorang ni, last-last jumpa la baju kaler grey yang cantik terletak kat badan anak dara CN sorang ni. Jadilah tema tahun ni weoulss kaler grey gituw.. 

raya 2017,gambar raya, tema kelabu, tema grey,
Susah benor nak bergambar dengan anak-anak yang aktif ni kan

raya 2017,gambar raya, tema kelabu, tema grey,
Kali ini pulak Encik Suami & Dhia Zahra yang tak pandang kamera

raya 2017,gambar raya, tema kelabu, tema grey,
My little bunnny Dhia Zahra

raya 2017,gambar raya, tema kelabu, tema grey,
Irfan Hensem cakap dia macam pengantin bila pakai sampin tu ! Hehehe..


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Mek Zumbie
admin
4 July 2017 at 09:21 ×

Selamat hari raya CN :)
Jum join GA ni sekali
https://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/giveaway-1000-kotak-perlashine-kapsul.html

Congrats bro Mek Zumbie you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon