Gaya terbaru memandu kereta untuk si bapa

Inilah rupanya jika Encik Suami terpaksa bawa Dhia Zahra tanpa CN di sebelah. Bukan tak ada baby car seat, tapi Dhia Zahra ni semacam sikit. Tak seperti abangnya yang behave je dalam car seat, Dhia Zahra ni bila masa hormon tak stabil boleh menjerit-jerit dalam car seat tu. Lain anak lain ragamnya kan.

Jadi sebagai solution, Encik Suami buatlah macam dalam gambar bawah ni. Jadi si kecik tu boleh lah tepuk-tepuk dan cubit-cubit manja belakang ayahnya. Solution di bawah cuma berkuatkuasa bila Dhia Zahra buat perangai tau.

Please jangan kecam CN hokay..hehehe

dhia zahra, gaya memandu kereta,


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
9 September 2017 at 13:43 ×

MAkin bijak si comel tu

Congrats bro AziRahmanDotCom you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon