Sedapnya choki choki

Antara makanan tak sihat yang mesti ada jika travel adalah Choki Choki. Agak susah nak handle anak-anak untuk perjalanan yang jauh. Irfan Hensem terutamanya memang cepat bosan. Kalau dia tidur dalam kereta memang aman rasanya, tapi kalau dia tak tidur ada je benda yang dia nak buat. Jadi antara benda yang boleh buat anak-anak duduk diam adalah dengan beri mereka makan. Biasanya CN akan bagi anak-anak makan roti, kek dan yang paling mereka suka, Choki Choki ! Si kecik Dhia Zahra pun boleh diam berebut tab dengan abang bila diberi Choki Choki ni. 

choki choki, makanan kegemaran anak
Choki choki kegemaran anak-anak


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

5 comments

Click here for comments
Fendi Rocka
admin
24 September 2017 at 14:42 ×

choki2 makan dgn roti, power.

Reply
avatar
Cik Puan Ena
admin
24 September 2017 at 15:31 ×

egend ni masih ada lgi.. mmg kesukaan family.. coklat bekalkan energy..

Reply
avatar
Cik Puan Ena
admin
24 September 2017 at 15:32 ×

legend ni.. masih ada lgi..mmg kesukaan family.. coklat bekalkan energy.

Reply
avatar
24 September 2017 at 17:34 ×

Memang selalu spare choki choki ni. Si adik beli sbb nak kad boboiboy..choki chokinya kakak buat sapu atas roti...sedap juga.

Reply
avatar
Fieza Sani
admin
24 September 2017 at 21:41 ×

tak payah budak2..aunty yg dh besar panjang ni pun feveret choki2 ni..hehe

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon