Raikan Cuti Ini Dengan Hadiah Istimewa Untuk Tersayang

Seronoknya menanti cuti yang akan tiba tak lama lagi. Pastinya anda teringin untuk menghadiahkan buat tersayang sesuatu yang boleh meninggalkan memori untuk si Dia. Meh CN share satu lamanweb yang menawarkan pelbagai pilihan hadiah serta anda boleh design sendiri dengan harga yang amat berpatutan. Bayangkan anda hadiahkan si Dia mug yang mempunyai gambar anda berdua. Sudah tentu di Dia tersenyum manis dan rasa 'sayang' nak guna mug tu kan? Paling best, manalah tahu tiba-tiba ada salah faham, bila si Dia lihat mug yang anda hadiahkan sudah pasti hatinya akan lembut. 

hadiah lebih bermakna, review printcious, hadiah DIY, christmas gift idea

Menjadikan hadiah lebih bermakna di Printcious.my


Printcious.my adalah satu lamanweb yang menawarkan pelbagai pilihan hadiah yang comel-comel serta harga yang berpatutan. Ada pelbagai pilihan hadiah untuk lelaki, wanita malah kanak-kanak juga. Pendek kata semua ada disini. Anda boleh memilih hadiah sempena Birthday, Hari Ibu, Hari Bapa malah sempena Tahun Baru 2017 juga boleh. Ada pelbagai design menarik yang boleh anda pilih. 

hadiah lebih bermakna, review printcious, hadiah DIY, christmas gift idea
Christmas Gift Ideas

Hadiah DIY buat tersayang


Apa yang menarik di Printcious ni adalah anda boleh design sendiri hadiah untuk tersayang. Selain template yang dicadangkan, anda juga boleh menggunakan gambar sendiri untuk item yang anda pilih. 

Sebagai contoh, CN nak hadiahkan baby rompers untuk babyDhia. CN pilih Create -> Baby Rompers -> Customise It. 

Hah ! Anda boleh upload gambar atau pilih saja mana-mana gambar dari Facebook/Instagram anda. Mudah bukan? Sudah siap design bolehlah Add to Cart

hadiah lebih bermakna, review printcious, hadiah DIY, christmas gift idea

Selain untuk baby, ada juga hadiah pelbagai pilihan hadiah menarik untuk si Dia. Tidak perlu pening kepala untuk memikirkan hadiah buat si dia. Pilih sahaja pelbagai jenis hadiah menarik untuk si Jejaka dan juga si Gadis. 


hadiah lebih bermakna, review printcious, hadiah DIY, christmas gift idea
Christmas Gift Ideas

Best Christmas Gift Idea


Ada pelbagai pilihan hadiah dengan corak menarik yang cool dan comel-comel sesuai untuk Christmas Gift untuk anda yang menyambut perayaan Christmas. Anda boleh pilih sama ada untuk menghadiahkan si Jejaka sama ada T-Shirt dengan design yang cool, bantal comel untuk dibuat peluk ataupun mug sebagai peneman setiap pagi? Oh ya, apa kata cuba benda baru dengan menghadiahkan si Jejaka casing henfon yang rare?

hadiah lebih bermakna, review printcious, hadiah DIY, christmas gift idea
Christmas Gift Ideas


Seperti untuk Jejaka, untuk si Gadis juga terdapat pelbagai pilihan T-shirt yang comel-comel, bantal peluk, mug serta casing henfon. Memang rambang mata untuk memilih !


Berminat untuk mendapatkan hadiah DIY untuk tersayang?


Tak suka dengan design sedia ada? Tiada masalah, anda boleh design sendiri menggunakan gambar pilihan anda. Malah anda boleh menambah perkataan dan ayat gituww. Jom daftar di Printcious untuk mendapatkan hadiah DIY yang menarik untuk yang tersayang. 

hadiah lebih bermakna, review printcious, hadiah DIY, christmas gift idea

Apa tunggu lagi, tempahlah sekarang hadiah peribadi anda untuk yang tersayang di PrintciousIanya akan menjadi lebih bermakna hanya di Printcious.my - "Precious Gift From Your Heart"

Oh ya, jangan lupa subcribe ke Channel Youtube Printcious untuk pelbagai promosi menarik. Jangan terlepas ! 



Untuk keterangan lanjut, sila layari -->>




~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

Previous
Next Post »

3 comments

Click here for comments
9 November 2017 at 22:09 ×

macam-macam ada kat Printcious.my ni. best!

www.maisarahsidi.com

Reply
avatar
10 November 2017 at 07:45 ×

Menarik design-designnya..

Reply
avatar
Nieyl
admin
10 November 2017 at 08:42 ×

Nieyl pun masih tgh rambang mata x tahu nak redeem apa lagi ni cikgu...

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon