Selfie satu penyakit?

Betul ke ada statement menyatakan selfie itu satu penyakit? Bagi CN, orang yang suka berselfie dan share gambarnya di media social adalah orang yang berani. Konfiden hokay share gambar dia 'perasan' cantik tu dekat public. Itu pun penyakit ye? Ops !

Biar apa pun orang kata, bagi CN selfie itu satu terapi. Rasa bahagia dapat selfie tau. Siapa ada perasaan yang sama masa berselfie macam CN meh sep sikit ! 

cerita cikgu, selfie satu penyakit, selfie, cikgu selfie

Cikgu Norazimah suka berselfie



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
Miza Talib
admin
9 November 2017 at 08:33 ×

Nak sep jugak. hehe

Reply
avatar
9 November 2017 at 13:28 ×

suker gak selfie tapi ikut mood

Reply
avatar
9 November 2017 at 15:23 ×

ehehe..kadg2 je nk selpi..byk delete..kih3

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon