The Music Run 2017 memang havoc

Jika anda pengkut setia CN di instagram @cekgunorazimah, pasti anda mengikuti perkembangan CN tentang perancangan untuk berlari di The Music Run 2017 di KL Sports City Bukit Jalil. Memang meriah dengan penglibatan lebih 20k peserta. Penuh stadium dengan peserta The Music Run 2017 dengan pelbagai aksesori. Memang havoc. Ditambah lagi dengan konsert, fuh, release stress gituw. 


the music run,aia vitality, the music runner,


The Music Runner 5km


CN dan Encik Suami join The Music Runner 5km, tak mampu 10km. Semput mak ! Tapi sebenarnya 5km ni pun dah semput. Maklumlah, dah 'tua', badan tak berapa fit. Syukur Alhamdulillah, dalam masa tak sampai sejam, berjaya gak CN ditemani Encik Suami menamatkan larian 5km kami. Oklah, taknak cerita panjang, layankan je beberapa keping gambar yang sempat CN snap sepanjang program The Music Run 2017 anjuran AIA Vitality. 



the music run,aia vitality, the music runner,
Pouch Nation di mana anda boleh topup untuk shopping pelbagai barangan di The Music Run 2017

the music run,aia vitality, the music runner,
Encik Suami get ready untuk The Music Run 2017

the music run,aia vitality, the music runner,
CN pun sama eksited untuk lari. Tapi sebenarnya agak leceh berlari dengan beg tu, nyesal lak bawak beg ! Hehehe..


the music run,aia vitality, the music runner,
Lepak dalam stadium sambil dengar konsert sebelum mula larian 5km

the music run,aia vitality, the music runner,
CN bergambar di photobooth AIA Vitality

the music run,aia vitality, the music runner,
CN dan Encik Suami bersama medal untuk finisher The Music Runner 5km

the music run,aia vitality, the music runner,
Encik Suami dinner di tepi kereta sebab kelaparan setelah berjaya habiskan larian 5km ! Hehehe


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~
Previous
Next Post »

2 comments

Click here for comments
Cikgu Iza
admin
11 November 2017 at 13:44 ×

oooooo, gambar en suami cikgu tu akak perasan ada kat insta, tu mmg dah lapaq tahap maksimum dah tu,... seronokya join macam2 program baru boleh jadi femes blogger kan... tahniah...

Reply
avatar
12 November 2017 at 06:02 ×

Aktiviti yang sehat dan menyeronokan.

Reply
avatar

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda. ConversionConversion EmoticonEmoticon