Kanak-kanak boleh bermain bersama walau berbeza bahasa

December 30, 2017

Indahnya zaman kanak-kanak. Walau berbeza bahasa dan budaya, bila namanya kanak-kanak, mereka boleh bermain bersama tanpa masalah ! CN selalu bawak anak-anak bermain di Playland tidak kira The Parenthood Playland di Sunway Pyramid atau Dreamworld Playland di IOI City Mall. Kedua-dua tempat ni penuh dengan kanak-kanak dari pelbagai bahasa dan budaya. Walaupun berbeza bahasa, mereka boleh bermain bersama tanpa sebarang masalah. Hebat kan kanak-kanak ini?


Video Irfan bermain bersama anak omputih di Dreamworld Playland IOI City Mall


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

2 comments

  1. Mrs pip dtg melawat...
    Bagus kan dunia kanak kanak ni, penuh ketulusan,
    Dgn sesiapa pun mereka senang berkawan ....

    ReplyDelete
  2. Setuju memang kids boleh je main dengan kawan baru walau lain bahasa.

    Sebabnya, takde benda lain diorang nak pikir, just enjoy je main hehe..

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.