Green tea RM2 di Pasar Kemboja Banting

January 07, 2018

Pagi Ahad menjadi indah apabila dapat shopping di Pasar Kemboja Banting. Memang bahagia dengan harga pelbagai pakaian & tudung yang murah dan pelbagai jenis. Cuma sediakan duit je hokay. Selepas shopping boleh menikmati green tea RM2 cawan tinggi yang sedap dan pekat dari Pak Haji yang sangat pemurah. Kalau dekat tempat lain, confirm green tea cawan panjang macam ni paling murah pun RM3 tau. 

green tea RM2, pasar kemboja banting, green tea sedap,
Green tea RM2 yang sangat sedap
Kalau anda ke Pasar Kemboja Banting yang terletak di Kanchong Darat ini, jangan lupa green tea Pak Haji ni tau. Gerainya di simpang jalan je. Selain green tea, Pak Haji ni ada juga menjual air teh yang pekat jugak. Memang tak kedekut. Semoga Pak Haji ni makin dimurahkan rezeki. Amin..


green tea RM2, pasar kemboja banting, green tea sedap,
Muka hepi CN & Miza dapat shopping di Pasar Kemboja Banting & bahagia menikmati green tea RM2


Lokasi Pasar Kemboja Banting


Pasar Kemboja Banting ini terletak di Jalan Masjid, Kanchong Darat. Dibuka pada hari Ahad bermula jam 8.00 pagi hingga 11 pagi. 



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

2 comments

  1. Dah lama tak minum green tea, nak minta Pak Haji delivery laa...

    ReplyDelete
  2. Pernah try green tea tapi mcm kurang kena dengan tekak..tapi murah tu RM2..kat KL ni, mau 5 hengget..

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.