Jana pendapatan dengan program affiliate Baituljannah

February 23, 2018

Jana pendapatan dengan program affiliate Baituljannah | Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Lebih merunsingkan, anda masih belum mempunyai idea perniagaan apa yang anda harus jalankan. Tak mengapa. Jom sertai Program Affiliate BAITULJANNAH dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan dengan hanya berkongsi URL. Apa tunggu lagi, pendaftaran PERCUMA untuk program affiliate BAITULJANNAH. 

Daftar sekarang >> Program Affiliate BAITULJANNAH


Keistimewaan Program Affiliate BAITULJANNAH


☛ 1. Pendaftaran percuma.
☛ 2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
☛ 3. Anda hanya perlu mengajak rakan-rakan anda mendaftar di Baituljannah.com sama ada untuk mencari jodoh atau untuk menjadi ejen affiliate seperti anda.
☛ 5. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsapp dan Telegram. Kemudian, bersedia untuk menerima komisen.
☛ 6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana BAITULJANNAH beroperasi.Program Affiliate BAITULJANNAH, apa itu baituljannah, jana pendapatan dengan affiliate
Program Affiliate BAITULJANNAH


Hadiah Ganjaran Lumayan Program Affiliate BAITULJANNAH

Program Affiliate BAITULJANNAHM BAITULJANNAH, apa itu baituljannah
Hadiah lumayan program affiliate Baituljannah


Penerangan

  1. Pihak Baituljannah menyediakan sebanyak 15 hadiah ganjaran istimewa untuk 15 orang ejen affiliate pertama yang mencapai rekrut sebanyak 5,500 orang pendaftaran calon cari jodoh yang telah lulus profail dan disahkan nombor telefon.
  2. Sebaik sahaja seseorang ejen affiliate itu mencapai 5,500 orang pendaftaran tersebut, dia berhak untuk memilih salah satu daripada pilihan hadiah ganjaran yang disediakan.
  3. Pengiraan pendaftaran yang diambil kira hanya pendaftaran bermula pada 15 November 2017 sahaja. Pendaftaran sebelum 15 November 2017 tidak diambil kira.
  4. Pengiraan pendaftaran yang diambil kira hanya pendaftaran yang direkrut oleh anda dengan menggunakan URL ID anda sendiri. Pendaftaran melalui ejen-ejen affiliate rujukan anda tidak akan diambil kira.
  5. Hadiah ganjaran yang disediakan adalah terhad. Oleh itu, ejen affiliate yang terlebih dahulu mencapai sasaran mempunyai keistimewaan untuk memilih salah satu daripada mana-mana hadiah ganjaran yang masih belum ditebus ketika itu.
  6. Pihak Baituljannah berhak untuk menggugurkan keahlian mana-mana ejen affiliate sekiranya seseorang ejen affiliate itu didapati melanggar sebarang syarat-syarat yang ditetapkan atau menggunakan sebarang teknik yang mempunyai unsur-unsur penipuan seperti menggunakan bot untuk mendapatkan jumlah pendaftaran yang tinggi.

Jadi jom jana pendapatan sehingga Ribuan Ringgit dengan semudah berkongsi URL sahaja. Pendaftaran PERCUMA. Jom sertai sekarang juga~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

2 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.