Pakej Lengkap Perkahwinan di MZ Catering

March 05, 2018

Pakej Lengkap Perkahwinan di MZ Catering | Agak sukar untuk mencari pakej perkahwinan lengkap di bawah satu bumbung. Macam CN dulu, sewa khemah, katering dan baju perkahwinan semua di tempat yang berlainan. Memang memenatkan ! Tapi di MZ Catering, bukan sahaja anda boleh menempah catering pada harga yang reasonable, malah anda boleh menyewa dewan yang bertemakan garden serta pakej lengkap bersama pelamin & baju pengantin. Menarik bukan? Di MZ Catering, anda boleh dapatkan pelbagai pakej lengkap perkahwinan mengikut bajet anda.

Selain perkahwinan, MZ Catering juga menawarkan tempahan untuk pelbagai majlis seperti pertunangan, akad nikah, majlis syukur jambul, majlis hari jadi, majlis korporat dan macam-macam lagi.

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Pakej Lengkap Perkahwinan di MZ Catering Bangi

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
CN ketika menikmati menu yang super sedap dari MZ Catering

Pakej Katering Pelbagai Majlis - MZ Catering


MZ Catering menawarkan pelbagai pakej katering untuk pelbagai majlis. Pakej bajet perkahwinan yang ditawarkan MZ Catering adalah serendah RM13.50 sahaja termasuk dewan/kanopi. Murah bukan? Menu untuk RM13.50 ini adalah nasi beriani, nasi putih, ayam masak merah, daging masak kari, acar jelatah, buah, air kordial, air kosong serta dilengkapi sekali dengan menu makan beradab yang merangkumi ayam golek dan ikan siakap sweet sour. Malah dalam pakej yang sama juga percuma kek 1 tingkat & guestbook.


pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Pakej Bajet Perkahwinan MZ Catering

CN sendiri sudah mencuba menu nasi beriani, nasi hujan panas dan nasi minyak. Memang sedap ! Oh ya, laksa MZ Catering juga mesti dicuba. Sedap hokay. Bertambah-tambah CN makan. 

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Ayam masak merah dari MZ Catering

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Dalca sayur

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Daging salai masak lemak yang cenggini 👍

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Daging masak hitam

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Aneka kek yang menjadi kegemaran anak-anak CN
pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Aneka kuih, soto & laksa

MZ Catering juga menawarkan pakej kambing golek serendah RM1300 seekor siap dengan sos black pepper, kentang putar & coleslaw. Kambing golek dari MZ Catering ini special sikit sebab lembut dan CN paling suka dengan sos black peppernya. Sedap ! 

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Kambing golek yang lembut dan menjadi rebutan tetamu yang datang

Dewan Bertemakan Garden - MZ Garden Hall


Kali pertama CN melangkah kaki ke MZ Garden Hall, wow ! Dewan bertemakan garden ini sangat luas dan boleh menampung lebih 1500 tetamu. Paling best sudah tentu kawasan parking yang luas serta menyediakan toilet & surau. Sudah tentu CN berasa bangga kerana MZ Garden Hall ini adalah milik melayu bumiputera.

Harga untuk sewa dewan bertemakan garden, MZ Garden Hall ini adalah serendah RM3000 sahaja !

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Dewan bertemakan garden Bangi - MZ Garden Hall

Jadi, jika anda mencari dewan bertemakan garden di Bangi pada harga yang reasonable, MZ Garden Hall adalah jawapannya. Selain MZ Garden Hall, ada juga MZ Diamond Hall yang dilengkapi dengan air-cond dan sesuai untuk majlis seperti seminar, kursus, dinner, birthday party malah reunion. Untuk Diamond Hall ini, harga sewaan adalah serendah RM100 /jam. 

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
Dhia Zahra & Afiq di hadapan pelamin yang gah di MZ Garden Hall

MZ Photobooth

Menjadi trend untuk setiap majlis adalah photobooth. Di MZ Garden Hall, ada ditawarkan MZ Photobooth yang cantik terhias siap pakej dengan pelbagai set props yang menarik. 
pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
CN bergambar di MZ Photobooth bersama dengan props yang menarik


MZ Bouncy Castle

Uniknya di MZ Garden Hall adalah MZ Bouncy Castle yang menjadi tarikan kepada kanak-kanak. CN boleh makan dengan bahagia sebab anak-anak sibuk bermain di MZ Bouncy Castle ini tau. Berjam-jam di majlis kenduri kahwin tiada masalah dengan adanya MZ Bouncy Castle ini hokay. 

pakej bajet perkahwinan, pakej katering pelbagai majlis, pakej lengkap perkahwinan, bajet kahwin, pakej perkahwinan beserta dewan, dewan bertemakan garden, pakej perkahwinan lengkap dewan, pakej perkahwinan bangi
MZ Bouncy Castle yang menjadi tarikan kepada kanak-kanak


Berminat untuk menempah pakej lengkap perkahwinan di MZ Catering?


Boleh terus ke pejabat MZ Catering di : 
Lot 5057, Jalan Utama Kg. Dato Abu Bakar Baginda, 
43650 Bandar Baru Bangi. 

Bagi sebarang pertanyaan dalam waktu Office (8.30am-5.30pm), sila hubungi www.wasap.my/60143180070 (Fazrul)

Sebarang pertanyaan diluar waktu office, boleh PM terus ke Facebook : MZ Catering & MZ Garden Hall.



Lokasi MZ Catering Bangi


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~

You Might Also Like

5 comments

  1. Semua lauknya sedap-sedap nampaknya. Siapa yang amik pakej ni memang berbaloi la.

    ReplyDelete
  2. Murah la kos nak buat kemduri kahwin kat sini segalanya tersedia dgn harga berpatutan.. terbaiklah MZCatering

    ReplyDelete
  3. uishhh
    menarik lak tengok pakej nih
    tgok lauk pauk dia memang berselera

    ReplyDelete
  4. Senang dah tak pening nak sewa khemah dan sewa pelamin semua.

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.