Teh Tarik Madu Di Warung Pak Mat Pulau Pisang

November 22, 2018

Teh Tarik Madu Warung Pak Mat Pulau Pisang | The best the tarik madu di Kota Bharu sudah tentu di Teh Tarik Madu Warung Pak Mat Pulau Pisang. Buih dia ! Pergh! Rasa dia sudah tentu sedap dengan tak berapa manis, leka je duk menyedut pakai straw tau. Teh tarik madu macam dalam gambar di bawah ini edisi special dengan aiskrim teh tarik hokay. Harga secawan RM10. Memang puas hati! 

Teh Tarik Madu Warung Pak Mat Pulau Pisang, Warung Pak Mat Pulau Pisang, teh tarik madu sedap kota bharu, tempat best kota bharu, tempat best tepi sungai kelantan
Teh Tarik Madu Warung Pak Mat Pulau Pisang


Teh Tarik Madu Paling Sedap di Kota Bharu


Sempena trip ke Kelantan, sempat lah merasa teh tarik madu paling sedap di Kota Bharu ni. Memang puas hati. Aiskrim teh tarik tu memang unik! Berbaloi CN datang jauh-jauh hokay. 

Teh Tarik Madu Warung Pak Mat Pulau Pisang, Warung Pak Mat Pulau Pisang, teh tarik madu sedap kota bharu, tempat best kota bharu, tempat best tepi sungai kelantan
Sedap hokay teh tarik madu di Warung Pak Mat Pulau Pisang

Teh Tarik Madu Warung Pak Mat Pulau Pisang, Warung Pak Mat Pulau Pisang, teh tarik madu sedap kota bharu, tempat best kota bharu, tempat best tepi sungai kelantan
Muka puas hati datang jauh-jauh try teh tarik madu paling sedap di Kota Bharu

Lokasi Warung Pak Mat Pulau Pisang


~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

2 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.