Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers

December 01, 2018

Althea Real Fresh Skin Detoxer | Pernah tengok show Get It Beauty dari Korea yang mengorek rahsia kecantikan artis kpop? Best tau show tu. Bukan saja menceritakan tentang produk kecantikan yang digunakan oleh artis kpop, malah rutin kecantikan harian mereka seperti exercise dan pemakanan juga turut memainkan peranan penting untuk cantik luar dan dalam. Althea telah bekerjasama dengan show Get It Beauty memperkenalkan produk baru iaitu Real Fresh Skin Detoxer yang pasti akan membuatkan anda sukakannya serta menjadi item utama di bilik mandi anda.


althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Althea Real Fresh Skin Detoxer in da house


Althea x Get It Beauty Real Fresh Skin Detoxers video

Althea Real Fresh Skin Detoxer


Althea Real Fresh Skin Detoxer ini adalah daily wash off mask 10 second. Hah ! 10 saat je tau, bukan 10 minit. Senang je nak guna, cuma sapukan rata pada muka, kemudian tambah air & urut secara bulatan hanya 10 saat je. Kemudian bilas bersih.



Bahan semulajadinya membantu melancarkan peredaran darah pada wajah seterusnya detoxification melalui urutan menjadikan wajah lebih segar & glowing.
Mempunyai 2 jenis iaitu Rose & Green Tea.


althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Althea Real Fresh Skin Detoxer Rose



Real Fresh Skin Detoxer - Rose


Real Fresh Skin Detoxer Rose ini membantu melindungi dan mengimbangkan level pH kulit untuk menjadikan kulit wajah cerah berseri. CN cadangkan jadikan rutin 10 saat setiap pagi sebelum anda memakai makeup supaya texture kulit lebih rata dan sekata untuk makeup yang perfect. Apa yang best, Rose ini mempunyai bau yang wangi dan menyegarkan. Biasalah, bau rose kan. Mestilah perempuan suka. 

althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Althea Real Fresh Skin Detoxer Green Tea


Real Fresh Skin Detoxer - Green Tea

Real Fresh Skin Green Tea sangat sesuai untuk kulit sensitif. Ia membantu menenangkan dan membersihkan kulit sensitif. Cuba jadikan rutin 10 saat setiap malam sebelum tidur untuk membersihkan kotoran pada wajah supaya kulit wajah bersedia untuk berehat pada malam hari. Bau green tea ini memang menenangkan. Rasa relax dan boleh tidur dengan bahagia apabila kulit wajah bersih dan segar gituw. 

althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Let's beauty, Angels 

althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Althea x Get It Beauty Welcome Gifts

Berminat untuk mencuba Althea Real Fresh Skin Detoxer?


Althea Fresh Skin Detoxer ini akan berada di pasaran awal Ogos nanti. Cepat-cepat mark kalendar anda untuk dapatkan harga menarik di << my.althea.kr >>. Paling best limited edition Althea beauty mirror serta canvas bag secara PERCUMA  sementara stok masih ada. 

althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Althea beauty mirror

Althea beauty mirror ni ringan dan boleh disumbat ke dalam handbag tu tau. Paling penting exclusive sebab limition edition. Mesti ramai orang tanya macam mana korang boleh dapat Althea beauty mirror ni tau. Tak percaya cubalah !

althea korea, althea, althea real fresh skin detoxer, real fresh skin detoxer, review real fresh skin detoxer, harga althea real fresh skin detoxer, althea beauty, althea x get it beauty
Jangan lupa dapatkan Althea Real Fresh Skin Detoxer hokay


Untuk maklumat lanjut serta pelbagai promosi menarik, layari :

Facebook : Althea
Instagram : @altheakorea

#AltheaKorea #AltheaAngels #GetItBeauty


~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~


You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.