Spageti segera Master Pasto mesti ada di setiap rumah!

March 27, 2019

Spageti segera Master PastoHah, bukan mee je segera tapi spageti pun ada hokay. Tiga minit je & tara, sedia untuk dimakan! Bukan sahaja senang untuk disediakan, tapi sedap macam anda makan spageti di restoren western tu. Inilah dia spageti segera Master Pasto. Sedia untuk dimakan tanpa MSG dan perasa tambahan. Paling penting HALAL! Oh ya, anda juga tak perlu simpan dalam peti ais tau. 


masterpasto, spageti segera, cara mudah sediakan spageti segera, best spaghetti, ready to eat meal in malaysia
Spageti segera Master Pasto mesti ada di setiap rumah!


Master Pasto, Ready To Eat Meal in Malaysia


Bagi wanita bekerjaya seperti CN, wajib ada spageti segera Master Pasto ini. Bayangkan balik kerja penat-penat dan anak merengek lapar. Capai je spageti segera Master Pasto, panaskan dan boleh terus dimakan! Tiga minit je tau. Paling penting berkhasiat kerana tidak mengandungi MSG dan perisa tambahan. So lepas ni no more mee segera. Gantikan je dengan spageti segera Master Pasto yang lebih berkhasiat & mengenyangkan.

masterpasto, spageti segera, cara mudah sediakan spageti segera, best spaghetti, ready to eat meal in malaysia
Master Pasto Spaghetti Mushroom Cream Sauce
masterpasto, spageti segera, cara mudah sediakan spageti segera, best spaghetti, ready to eat meal in malaysia
Cara penyediaan pada belakang kotak


Faveret CN adalah Spaghetti Mushroom Cream Sauce. Makan sorang-sorang je tau. Sedap sangat dengan creamynya, pergh! Manakala anak-anak CN pula suka Spaghetti Bolognese Chicken. Bagi penggemar aglio olio pedas, wajib cuba Spaghetti Aglio Olio Chicken ni tau.

masterpasto, spageti segera, cara mudah sediakan spageti segera, best spaghetti, ready to eat meal in malaysia
Master Pasto Spaghetti Bolognese Chicken

masterpasto, spageti segera, cara mudah sediakan spageti segera, best spaghetti, ready to eat meal in malaysia
Master Pasto Spaghetti Aglio Olio Chicken

Oh ya, selain wajib ada di setiap rumah, spageti segera Master Pasto ini juga sesuai dibawa ketika travel. Ringan & sangat mudah untuk disediakan. Label pada kotaknya juga lengkap & sudah pasti tiada masalah untuk dibawa ketika travel ke luar negara. 


Video Cara Mudah Sediakan Spageti Segera Master Pasto


Ok, jom tengok video cara CN sediakan spageti segera Master Pasto. Sangat mudah tau! 



Harga spageti segera Master Pasto?


Spageti segera Master Pasto berharga cuma RM47.40 untuk 6 kotak pelbagai flavour. Ada pelbagai promosi & untuk maklumat lanjut, hubungi :

masterpasto, spageti segera, cara mudah sediakan spageti segera, best spaghetti, ready to eat meal in malaysia




#3MinuteWonder #InstantSpaghetti #MasterPasto #JustHeatandEat #3MinuteMeal #LiocoFood #MalaysiaSpaghetti #MPAglioOlio #MPMushroomCream #MPBolognese


~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~


You Might Also Like

2 comments

  1. senang mudah dan cepat...
    Tak ada lagi nak kata malas masak kan...
    nieyl pun x masak lagi...

    ReplyDelete
  2. menyenangkan kerja. semua jadi mudah kan

    ReplyDelete

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.