BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

April 10, 2019

Tajaan kahwin RM500 ribu | Baru-baru ini terdengar kisah perkahwinan budak buat live dapat tajaan kahwin setaraf artis. Memang boleh dikatakan macam wedding of the year juga ni sebab mewah. Itu yang dinamakan tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Untung seorang gadis kecil comel SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai SITI JAMUMALL mendapat tajaan kahwin sehingga RM500 RIBU !!


siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
BUDAK BUAT LIVE DAPAT TAJAAN KAHWIN RM500 RIBU!!

Setiap pasangan yang ingin mendirikan rumah tangga, pastinya mempunyai pelbagai impian untuk menjadikan majlis perkahwinan itu yang terbaik dan akan menjadi memori yang paling indah dalam hidup. Ye la, kata orang kahwin itu sekali dan biarlah hingga ke hujung nyawa. Bagi pemilik nama SITI SURIANI dikenali sebagai Siti Jamumall ini sangat bertuah kerana dari impian yang kecil menjadi seperti wedding of the year.


siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Majlis perkahwinan Siti Jamumall ditaja sehingga RM500k!

Katanya, pada mulanya beliau sangkakan ingin buat majlis biasa secara kecil-kecilan, tetapi sapa sangka setelah memuat naik satu status di fb beliau tentang majlis perkahwinan terus mendapat wassup dan call bertalu – talu dari founder produk, owner kedai dan bermacam lagi untuk sponser majlis beliau. 


siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu


Apabila mendengar Siti Jamumall ini hendak melangsungkan perkahwinan, maka ramai yang ingin mengambil peluang untuk menawarkan sesuatu di majlis tersebut. Mana tidak, hampir 100 company dari perbagai produk berminat untuk sponser majlis kahwin siti, paling menyentuh hati, yang baru berjinak dalam perniagaan juga berbesar hati sponser majlis perkahwinan siti. Ini satu jumlah yang besar untuk suatu majlis perkahwinan yang sebegini. Patut lah ianya nampak sangat mewah kerana para sponsor cuba memberi kan yang terbaik supaya ianya kelihatan sangat cantik dan terbaik kejadiaannya pada hari majlis perkahwinan tersebut.



siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu


Kata siti, beliau sangat sebak .. tak sangka , majlis yang mulanya plan biasa-biasa kini menjadi luar biasa. Inilah berkat usaha beliau selama 3 tahun membuahkan hasil .. beliau menjadi promoter atau host untuk jamumall.com dan menjual perbagai jenis produk kosmetik, kesihatan, fesyen dan makanan. Ini membuatkan ramai pihak yang terlibat melihat akan potensi beliau dalam menjalankan tugas sangat bagus dan berjaya menawan hati pelanggan dalam membeli produk mereka. 



siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu

Selama ni Siti promote produk orang dengan ikhlas, Siti bantu dari produk biasa-biasa tak dikenali , sampai dikenali dan viral. Sebab tu ramai hargai jasa Siti dan bila Siti kahwin mereka sanggup sponser mcm-macam. Siti sangat-sangat bersyukur dapat sponser dari nikah, pre wedding, majlis berinai, majlis kahwin sampailah ke honeymoon pakej. 

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu

Ini yang paling seronok bila baca sebab segala usaha semua berbaloi apabila mendapat bonus seperti ini. Bukan semua orang boleh merasa apa yang Siti Jamumall dapat. Itu yang dinamakan bertuah badan. Jadi di sini boleh nampak satu benda yang sangat positif iaitu bekerja dengan ikhlas InsyaAllah akan akan ganjaran yang menanti anda.


siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Pelamin dan Hiasan Dewan dari Wedding by emma




siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Sekitar majlis perkahwinan Siti Jamumall

Melihat tatarias majlis ini, makanan, dengan gambar yang cantik membuatkan CN sendiri berasa sangat wahhh! Ini sangat mengagumkan. Jadi, sesiapa sahaja berhak mendapat yang terbaik. Tetapi bagaimana kita berusaha itu salah perbezaanya. Bak kata pepatah, buat baik di balas baik. Mungkin anda yang seterusnya akan merasai keadaan yang sama seperti Siti Jamumall ini. Siapa kita untuk menidakkannya. Semoga SITI SURIANI atau lebih dikenali sebagai Siti Jamumal ini dan pasanganya berbahagia hingga ke hujung nyawa. Dan disinari suasana riang ria dengan zuriat yang soleh dan solehah. 



siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Antara makanan yang ditaja ketika Majlis Perkahwinan Siti Jamumall

Antara sponsor adalah seperti di bawah:


Vip Menu dari Rumpun Selera

Make Up Set dari Zacthira Navillionniza

Scarft dari Scarft By Mehrun


siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Coffe Es-Cream dari Ana Zahra Beauty

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Kain Pasang Diamond dari Irahsukri

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Honeymoon Pakej dari Arwana Resort

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Tudung Bawal  Bridesmaids dari Gallery Bawal

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Grand Cake dari Mad About Cake

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Jamu dari Seri Lady Empire Resources

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Telekung dari Pretty Aini

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Baju Pengantin dari Dlia Jane Bridal Collection

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Perfume dari  Luxe Essencia Resources

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Printed Box dari Art Creation Printing


siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Antara makanan yang ditaja ketika Majlis Perkahwinan Siti Jamumall

siti jamumall, umur siti jamumall, siti jamumall kahwin, siti suriani jamumall, siapa siti jamumall, jamumall facebook, jamumall fb, jamumall/kopi, jamumall/madu
Antara makanan yang ditaja ketika Majlis Perkahwinan Siti Jamumall

#sitijamumallwedding

~ Sharing is caring from Cekgu Norazimah ~

You Might Also Like

0 comments

Sebarang bentuk komen adalah tanggungjawab anda. CN tidak akan bertanggungjawab ke atas komen yang tidak berhemah.

Terima kasih di atas komen-komen anda.